Üniversite 1 sene uzadı

Batuu.r

Femtopat
Bu sene geçen seneye ilk döneme ait dersleri alıyoum. Normalde 3. sınıf öğrencisiyim ama 2. sınıfın derslerini alıyorum. Not ortalamam 1.80 olunca ne olacak diğer dönem bilenler var mı? Öğrenci işleri ilgisiz mail attım dönen yok. Diğer dönem hem 3. sınıf derslerini hem de geçen senenin 2 nci dönem derslerini mi alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Misal ortalamam 2 üstü ve bir dersim de DC ve dd, bir dahaki sene bu dersi alıyor muyum yoksa kurtuluyor muyum?

Kurtuluyorsun.

Misal ortalamam 2 üstü ve bir dersim de DC ve dd, bir dahaki sene bu dersi alıyor muyum yoksa kurtuluyor muyum?

Mezun olacağın zaman ortalaman 2 altında olursa daha yüksek bir notla vermek zorunda oluyorsun.

Sadece bu dönem için mi 2. sınıfın derslerini alıyorsunuz yoksa bahar döneminde de 2. sınıf derslerini mi alacaksınız?
Sadece güz dönemi yani bu dönem için 2. sınıfın derslerini alıyorsanız çapraza düşmüşsünüz demektir.
Not ortalamanız 1.80 üstü olduğu sürece üst sınıfa çıkarsınız geçemediğiniz dersleri de alttan alırsınız diye biliyorum. Dersi geçip geçmeme durumu ise okulun çan eğrisi kullanıp kullanmamasına göre değişir.

Sadece bu dönem için mi 2. sınıfın derslerini alıyorsunuz yoksa bahar döneminde de 2. sınıf derslerini mi alacaksınız?
Sadece güz dönemi yani bu dönem için 2. sınıfın derslerini alıyorsanız çapraza düşmüşsünüz demektir.
Not ortalamanız 1.80 üstü olduğu sürece üst sınıfa çıkarsınız geçemediğiniz dersleri de alttan alırsınız diye biliyorum. Dersi geçip geçmeme durumu ise okulun çan eğrisi kullanıp kullanmamasına göre değişir.
İki döneminde derslerini alacağım diğer dönemde bahar dönemi derslerini alacağım devam zorunluluğu yok kitaptan kendim çalışıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı