Üniversite 1. sınıfta okula gitmemek sıkıntı olur mu?

Yardim53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hemşirelik okumayı düşünüyorum, ama okul açıldıktan sonra 2-3 ay okula gidemeyeceğim. İlk günler giderim arkadaş edinirim. Devamsızlıktan kalır mıyım, imza işleri nasıl oluyor? Bir arkadaşıma imza mı attırtmam lazım? Bir de okula gitmeye başladıktan sonra part time çalışılır mı, haftada kaç gün olur üniversite, kaç saat? Bilgilendireceklere teşekkür ederim.

Ülkede 208 üniversite var onbinleri bulan hoca var hepsinin stili farklı anlayışı farklı bir şey diyemeyiz ama %99 o kadar devamsızlık yaparsanız derslerden kalırsınız. İmza atmakla falan da kaçınamazsınız özellikle hemşirelik gibi kalabalık olmayan bir bölümde.

Ee hani üniversitede isteyen okula gitmiyordu
Yemişler seni.

İmza işi çok sakat zamanında bir arkadaş için imza atmıştım hoca fark etmişti, gidip söyledim dürüstçe söylediğim için bir şey yapmamıştı ama ondan sonra ne kimse için imza attım ne de attırdım.

Ülkede 208 üniversite var onbinleri bulan hoca var hepsinin stili farklı anlayışı farklı bir şey diyemeyiz ama %99 o kadar devamsızlık yaparsanız derslerden kalırsınız. İmza atmakla falan da kaçınamazsınız özellikle hemşirelik gibi kalabalık olmayan bir bölümde.

Yemişler seni.

İmza attırırsın fakat yakalanırsan başın yanar, yapmanı tavsiye etmem.

Kalırsın sınıf tekrarı yaparsın.

Yok.

Babalar peki part time çalışılır mı ve okul kaç gün olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00