Üniversite Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Yazılım Öğretiliyor mu?

• Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.056
Ulaş Yiğit Önay. Severim kendisi, gereksiz konuşmaları ve esprileri olmasa mükemmel birisi diyebilirim. Test çözmeyi severim fakat sık yapmam testlerde başarım gayet iyi. Klasik sınavlarda tökezliyorum. Bugün telafi sınavına girdik. Sorular idare eder derecede kolaydı fakat benim soru çözme tekniğim farklı. Genelde akıldan yapıyorum, sadece cevapları yazıyorum. Sınavda sınıf ikiye bölündü. Benim olduğum kısımda farklı bir hoca vardı ve "Ben sadece cevapları yazana soru başı 2 puan veririm" dedi. Sınavları okuma ihtimali de var. O hoca okursa bizim hocanın okuması için itirazda bulunabilir miyim?

Siz yazılım müh. seçmelisiniz. En iyi eğitimi sunan bir üniversitede seçmelisin. Programlama dili öğrenmeden de üniversitede hiç bir ayrıcalık göstermiyecektir.

Genelde akıldan yapıyorum, sadece cevapları yazıyorum. Sınavda sınıf ikiye bölündü. Benim olduğum kısımda farklı bir hoca vardı ve "Ben sadece cevapları yazana soru başı 2 puan veririm" dedi. Sınavları okuma ihtimali de var. O hoca okursa bizim hocanın okuması için itirazda bulunabilir miyim?

Genelde cevap anahtarı çıkarılır ve adımlara puan verilir. Bildiğim kadarıyla farklı hocaya okutma hakkın var ama pek bir şey değişmeyecektir. Klasik sınavda böyle yapmamalıydın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı