efsadian
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Gamer
Merhaba arkadaşlar, bir zamandır kendi kendime düşündüğüm ve içinden çıkamadığım bir konu için sizlerin de fikrini almak biraz da muhabbet etmek istedim. Ben bundan birkaç yıl önce subay olmak üzere harp okulu denemelerine defalarca girip sağlık yönetmeliğinden defalarca kaldım. Daha sonra istemediğim bir üniversitede istemediğim bir bölümde okumaya başladım bunun nedenini ben de bilmiyorum aile baskısı da var tabii. Soruya gelecek olursak 20 yaşında olsanız okuyor olduğunuz lisans bölümünü 2. yılda bırakıp istediğiniz bölüm için yeniden üniversite sınavına hazırlanır mıydınız? Yeni okulunuza geçtiğinizde siz 21, sınıf arkadaşlarınız 17 18 yaşlarında olacaklar (bazı istisnalar dışında tabii). Kendinizi geç kalmış hisseder miydiniz? Ya da aranızdan biri daha önce üniversiteyi bıraktı mı? Bu forumda hep faydalı içerikleri buldum, o yüzden sevdiğim bir yerdir Technopat Sosyal. Tabii ki sizin lafınızla okulumu bırakacak veya devam edecek değilim belki farklı bir bakış açısı kazanabilirim diye sizlere de danışıyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: