Üniversite bölümü önerisi

supemre17

Hectopat
Olmak isteyebileceğim meslekler. İlgimi çekenler.
Habercilik sektörü.
Tarihçilik.
Yazılımcılık.
Oyun sektörü.
İçerik üreticisi.
Askeri meslek.
Kamu sektörü.
Politika.
Bunlardan hangilerinin oluru var? Ne yapmalıyım? Ne okumalıyım? Kaç sıralama ile girebilirim?
Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Habercilik sektörü.
Tarihçilik.
Yazılımcılık.
Oyun sektörü.
İçerik üreticisi.
Askeri meslek.
Kamu sektörü.
Politika.
Bunlardan hangilerinin oluru var? Ne yapmalıyım? Ne okumalıyım? Kaç sıralama ile girebilirim?

Yani söylediğin meslekler çok alakasız ve bir o kadar da birbirinden farklı hani senin için önem sırası nedir tam olarak ne istiyorsun hangisi daha çok ilgini çekiyor onları söylersen daha kolay yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

Habercilik sektörü.
Tarihçilik.
Yazılımcılık.
Oyun sektörü.
İçerik üreticisi.
Askeri meslek.
Kamu sektörü.
Politika.
Yazılımcılık ve Oyun sektörü öneririm. Uğraştırır ama parasına değer. Size bir öneri:
Bu "Alfa Kuşağı" denilen çocuk zihniyeti şu an hep yeni çıkan saçma oyunlara odaklı. İyi bir 6-12 yaş arası kullanıcı için oyun yaparsanız çok para kazanırsınız.

Yani söylediğin meslekler çok alakasız ve bir o kadar da birbirinden farklı hani senin için önem sırası nedir tam olarak ne istiyorsun hangisi daha çok ilgini çekiyor onları söylersen daha kolay yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

Alakasız olabilir ama bunlar ilgi duyduğum alanlara yönelik meslekler. Bunlar dışındakiler ilgimi çekmiyor çok.

Önem sırası yok hepsi eşit. Ama size soruyorum işte hangisi daha iyi? Maaş bakımından zorluk vb.

En zevk alacağın işi yap. Hem para kazanırsın hem de sevdiğin işi yapmış olursun.

Bunlar zevk alabileceğimi düşündüklerim.

Ayrıca söylemeyi unuttum. İçerik üreticiliğini meslek sahibi olduktan sonra da yapabilirim. Onu niye ekledim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Alakasız olabilir ama bunlar ilgi duyduğum alanlara yönelik meslekler. Bunlar dışındakiler ilgimi çekmiyor çok.

Önem sırası yok hepsi eşit. Ama size soruyorum işte hangisi daha iyi? Maaş bakımından zorluk vb.

Bunlar zevk alabileceğimi düşündüklerim.

Ayrıca söylemeyi unuttum. İçerik üreticiliğini meslek sahibi olduktan sonra da yapabilirim. Onu niye ekledim bilmiyorum.

O zaman ben yazılımcılık öneririm hani kolay falan değil kendini sürekli olarak geliştirmen lazım ama özellikle artık bir işe girdikten sonra iyi paralar kazanabilirsin askeri meslek de güzel hava harp özellikle herhangi bir sağlık sorunun yoksa düşünebilirsin bir de yanlış hatırlamıyorsam emeklilikte %50 vergi indirimi falan oluyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı