Çözüldü Üniversite çan sistemine göre dersten kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selefkos Nikator

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro.
Bir dersten vizesinden 90 aldım ortalama 93 finalinden de 60 aldım. Ortalama 61,50. Ben bu dersten kalmış mı oluyorum?

Son düzenleme:
Çözüm
Ortalamadan düşüksünüz diye sınıfta kalmazsınız. O hesapla sınıfın yarısı sınıfta kalır. Final sınavı barajı ve genel not barajından düşükse notunuz o zaman kalırsınız.

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @Selefkos Nikator
Ortalamadan düşüksünüz diye sınıfta kalmazsınız. O hesapla sınıfın yarısı sınıfta kalır. Final sınavı barajı ve genel not barajından düşükse notunuz o zaman kalırsınız.

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @Selefkos Nikator

Son düzenleme:
Çözüm

Giderildi, teşekkür ederim. Dersten de kalmadı, 72 ortalamayla cb geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı