Çözüldü Üniversite eğitimi iptal edilirse 2. üniversite de iptal olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
3 ay sonra falan üniversite öğrencileri için sınavsız (AÖF) üniversite başvuruları başlayacak. Bu bölümlerden birine kayıt olup şu anda okudum bölümümden kaydımı sildirirsem 2. üniversite olarak geçen (Anadolu AÖF) bölümümden de kaydım silinir mi?

Çözüm
@Arturito Morgarito, hayır. Sınavsız ikinci üniversiteyi tecil işleminde kullanamazsınız.

@Arturito Morgarito, nereden okuduğunuzu söyleyebilirseniz bir de ben bakayım. Kayıt yaptıracağınız zaman, sınavsız ikinci üniversite tecil kapsamında kullanılamaz diye belirtilidir.

@Arturito Morgarito, nereden okuduğunuzu söyleyebilirseniz bir de ben bakayım. Kayıt yaptıracağınız zaman, sınavsız ikinci üniversite tecil kapsamında kullanılamaz diye belirtilidir.
Anadolu AÖF'e mail attım, öğrenci bilgilendirme merkezine. Verdikleri cevap şu oldu:
1744296216674.png

O halde denildiği gibi yapabilirsiniz. Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mı?

@Arturito Morgarito, teşekkür ederim. :) Gene isterseniz buradan konu açabilirsiniz. Bilgimiz doğrultusunda yardımcı oluruz. Hayırlı günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı