Üniversite hakkında ne yapılmalı?

Olay o değil hocma şu an kayıtlı oolduğum okulda yazılım bölümü okuyordum Online alıyordum çok iyiydi eğitimi vs. kırsal vs. umurumda değil pek ucuz olması iyi benim için.
Lütfen sizi daha iyi anlamama yardımcı olun, sizin amacınız orada eğitim almak mı? Yoksa orada okul sayesinde vize alıp yurt dışında bir ülkeye yerleşmek mi?

Illa polonya olmasi mi gerek hocam, litvanya taraflarina bakin. Romanya bile olabilir.
Litvanya da fakir bir ülke. Romanya yaşam standartı olarak güzeldir fakat orası da az önce bahsettiğiniz gibi tehlikeli. Oturduğum bir kafede telefonumu çalmaya çalışmışlardı ve niceleri.

Lütfen sizi daha iyi anlamama yardımcı olun, sizin amacınız orada eğitim almak mı? Yoksa orada okul sayesinde vize alıp yurt dışında bir ülkeye yerleşmek mi?

Eğitim hocam kesinlikle bu yıl sırf o yüzden tercih yapmamıştım YBS falan kötü olsa bile.

Illa Polonya olmasi mi gerek hocam, Litvanya taraflarina bakin. Romanya bile olabilir.

Romanya'ya bakmıştım ama şu an kayıtlı olduğum okulun parasını Ekim için aktarabiliyorum öyle bir avantajım var. Litvanya çok zor diye biliyorum vfsde duyduklarımdan.

YKS'de istedigin sira cok kolay yapilabilecek bir siralama. Matematikte seceneklerden giderek bile yapabilirsin o siralamayi, turkceyi geciyorum zaten yaparsin. 250K nedir ki? Yapilir hocam calisin biraz.
Gurbette olmak da zor olacaktir. Basiniza her turlu sey gelebilir. Yine de gorunuse bakilirsa 2 planiniz var, YKS'ye girip asagi yukari bir siralama yap gerisine karar verirsin.

Eğitim hocam kesinlikle bu yıl sırf o yüzden tercih yapmamıştım YBS falan kötü olsa bile.

Romanya'ya bakmıştım ama şu an kayıtlı olduğum okulun parasını Ekim için aktarabiliyorum öyle bir avantajım var. Litvanya çok zor diye biliyorum vfsde duyduklarımdan.
Kime gore zor? Neye gore zor? Denemekten baska sansiniz yok. Deneyip gorun.

Polonyada kaliteli okullar yok. Amaç eğitimse Türkiyede çalışıp girebileceğiniz İTÜ çok daha kaliteli bir okul muhtemelen. Sırf eğitim için neden daha kalitesiz bir okul için yurt dışına çıkasınız ki?

YKS'de istedigin sira cok kolay yapilabilecek bir siralama. Matematikte seceneklerden giderek bile yapabilirsin o siralamayi, Türkçeyi geciyorum zaten yaparsin. 250k nedir ki? Yapilir hocam calisin biraz.
Gurbette olmak da zor olacaktir. Basiniza her turlu şey gelebilir. Yine de gorunuse bakilirsa 2 planiniz var, YKS'ye girip asagi yukari bir siralama yap gerisine karar verirsin.

Hocam her şeyi kendim yaptım gurbette olacaklara hazırım o konuda rahatım kendi kendime yaparım her şeyi sosyal zekam vs. iyidir cidden. Teşekkür ederim olumlu yorumunuz için çevremde 5*6 kişi hariç çoğu kişi az yapmıştı sayda o yüzden böyle algı oluştu bende de.

Polonya'da kaliteli okullar yok. Amaç eğitimse Türkiye'de çalışıp girebileceğiniz İTÜ çok daha kaliteli bir okul muhtemelen. Sırf eğitim için neden daha kalitesiz bir okul için yurt dışına çıkasınız ki?

Hocam avantajları vs için. Mezun olunca her türlü avantajlı oluyorsun vs.

Hocam her şeyi kendim yaptım gurbette olacaklara hazırım o konuda rahatım kendi kendime yaparım her şeyi sosyal zekam vs. iyidir cidden. Teşekkür ederim olumlu yorumunuz için çevremde 5*6 kişi hariç çoğu kişi az yapmıştı sayda o yüzden böyle algı oluştu bende de.

Hangi avantajlardan mesela? Tam olarak anlayamadım.

Turkiyenin universiteleri polonyaya gore daha iyi. Gercekten cevrene bakarak kendini onlarin suyuna gore ayarliyorsan en buyuk hatayi zaten burda yapiyorsun demektir. 250Kdan bahsediyoruz hocam 5k desen degil 10k desen degil. Onlar yapamadi diye sen de mi yapamayacaksin anlamadim? Ne baginiz var ki cevrenizdekilerle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı