- Makaleler
- 110
Seni germek ya da korkutmak istemem ama sağlam bir İngilizcen yoksa, Üniversite'de de (istediğin ünivesiteler), sonrasında iş hayatında da sıkıntılar çekersin.
Hocam konu biraz hortlamış olacak özür dilerim de. Hazırlık düzey belirleme sınavı zor muydu? İngilizce düzeyimi bilmiyorum ama fena değil gibi. Ben hiçbir gruba vs girmedim. Siz girmiş miydiniz çok sağ olun.İsteğe bağlı hazırlık okumuş bir öğrenci olarak, hazırlık okumanızı tavsiye ederim. İngilizceden yana sıkıntım yok derdim fakat hazırlık okurken anladım ki artistlik yapmanın bir anlamı yok.Her türlü size bir katkı sağlıyor. Aynı zamanda üniversite ortamına alışmaya ve başka fakültelerden/bölümlerden öğrencilerle sosyalleşmeye yardımcı oluyor.
İsteğe bağlı hazırlık okumuş bir öğrenci olarak, hazırlık okumanızı tavsiye ederim. İngilizceden yana sıkıntım yok derdim fakat hazırlık okurken anladım ki artistlik yapmanın bir anlamı yok.her türlü size bir katkı sağlıyor. Aynı zamanda üniversite ortamına alışmaya ve başka fakültelerden/bölümlerden öğrencilerle sosyalleşmeye yardımcı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.