Üniversite için Acer Aspire 3 A315-24P-R1x3 alınır mı?

Bütçe
6000-12000

Dostum Acer cihaz 12 saat pil ömrü, düşük ısı ve sessizliği ile öne çıkıyor. Aynı işlemciye sahip farklı modellerde hemen hemen aynıdır. (pil performansı hariç) tavsiyem uzun ömürlülük için Ryzen 5'ten düşmemen ve çift slotlu bir cihaz alman.

Önereceğin laptop var mı? Casper kötü diyorlar ama.

Bütçen ne kadar?

6k - 12k arası gibi.
Casper Nirvana C500 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Casper Nirvana C500 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasildir?

6K - 12K arası gibi.

İlla 5720u işlemci olacaksa önceki sayfalarda attığım modellere bakabilirsin.
Onun haricinde internetten alırsın belki diye kendi cihazımı önereceğim.
Bu cihaz ile her istediğini yapabilirsin uzun yıllar üzmez.

Dostum çok detaylı incelemedim sadece işlemci ve fiyata baktım.

Özet olarak R5 5500U, R5 5625U, R5 5720u, i5 1135G7, işlemcili laptoplara bakabilirsin. Mağazadan alacağım dediğin için sana direk işlemci sunayım.

Arada oyun oynarım dersen kesinlikle AMD al.

Son düzenleme:

Bütçem hangi laptopa yeterse onu alacağım. Attığınız işlemcili laptoplara bakacağim. Bilgi için çok teşekkür ederim.

@Niksi hocam merhaba ben HP 14-EM0008NT Ryzen 5 işlemcili laptop düşünüyordum bulunduğum ilde stok tükenmiş linkteki laptop sizce iyi midir? Bir de Vatan Bilgisayar uygulamasından sipariş güvenli midir?

Son düzenleme:

Bilindik siteler ve bilindik satıcılarından sipariş verirseniz gayet güvenlidir. Bence bayilerden değil de yine de internetten sipariş vermeniz taraftarındayım. Dostum ayrıca bu fiyata bu cihaz asla ve asla değmez. Yanına bile yanaşma.

4 GB RAM ve R3 işlemci için 11k çok para.

İsterseniz bana bütçenizi söyleyin. Ben size internette satılan güzel laptopları bulup atayım. Ha bir de keşke bu konuyu açtığınızda internetten almış olsaydınız. Her şeye zam geldi.

Son düzenleme:

Hocam internette satılana güvenim yok yani mesela diyelim bilgisayar sorunlu çıktı iadesi olmaz diye tedirgin oluyorum ama Hepsiburada'da satıcı: Hepsiburada olsa iyi olur bütçe 10K-13K civarı. Zaten oyun için almayacağım 1 tane bile oyun indirmem sadece ders, Online dersler için alacağım.

Hocam maalesef ailem internetten laptop almama izin vereceğini düşünmüyorum

Bulunduğum ilde 12K ya Acer Aspire 3 7.nesil Ryzen 5 7520u var ama ses kalitesi kötü diyorlar nasıl olur hocam siz olsaydınız bu laptopu tercih eder miydiniz?

Son düzenleme:
Hiç güvenmiyorsanız bari amazona güvenin. Amazon'un destek ekibi ve her zaman müşterinin yanında olması çok iyi bir avantaj. Ha ayrıca evet dediğiniz gibi satıcı Hepsiburada veya Trendyol ise onlara da güvenebilirsiniz. Bayilerden alacaksanız gerçekten paranıza yazık olur. 7520u işlemci size yeterli olacaktır. 8 GB RAM'ı varsa sana hayli hayli yeter. Hoparlör ekran gibi bileşenler için yorum yapamayacağım.

Hocam haklısınız vatan da kötü sistemli laptoplar bile pahalıymış. Hocam siz müsait olduğunuz zaman satıcı olarak Amazon'dan laptop önerin bende bir bakayım ona göre kararımı vereyim. Çok soru sordum kusura bakmayın hakkınızı helal edin hocam. Bütçe: 9K-11K-13K civarı.

Amazon'un direk sitesinden alacağınız her şey güvenlidir. İade ya da garanti konusunda üzmiyeceğine eminim. Benim şu anda araştıracak vaktim yok. Siz araştırma yapabilirsiniz.

Amazon'un direk sitesinden alacağınız her şey güvenlidir. İade ya da garanti konusunda üzmiyeceğine eminim. Benim şu anda araştıracak vaktim yok. Siz araştırma yapabilirsiniz.

Bilgi için teşekkür ederim hocam Allah'a emanet olun.

@Niksi hocam merhaba nasılınız daha hala laptop alamadım halen araştırma yapıyorum.
Linkteki laptopu elden almayı düşünüyorum. Alınır mı hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…