Üniversite için bilgisayar bölümü önerisi

mehmetefejpg

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar ben şu an 11. sınıfım ve 9 yaşımdan beri bilgisayar ile uğraşıyorum. Üniversiteyi de bilgisayar hakkında bir şeyler üzerine okumak istiyorum. Derslerim pek iyi sayılmaz bana önerebileceğiniz bilgisayar bölümü var mı? Yazılımcılık veya web tasarım gibi olabilir.

Arkadaşlar merhabalar ben şu an 11. sınıfım ve 9 yaşımdan beri bilgisayar ile uğraşıyorum. Üniversiteyi de bilgisayar hakkında bir şeyler üzerine okumak istiyorum. Derslerim pek iyi sayılmaz bana önerebileceğiniz bilgisayar bölümü var mı? Yazılımcılık veya web tasarım gibi olabilir.

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, yazılım geliştirme, bilgisayar programcılğı vs.

Bölüm hedefi koymak güzel ama benim matematiğim yok, ODTÜ'de mühendislik okuyacağım. İyiymiş derseniz siz boşa kürek çekiyorsunuz. Önce derslerimi düzelteceğim diye hedef koymanız lazım bölüm için erken. Adım adım ilerleyin. İleride YKS sonucunuza göre tercihlerinizde yardımcı oluruz. Bu arada artık neredeyse tüm meslekler bilgisayar üzerinden. Yani demem o ki bilgisayarım iyi bilgisayarla alakalı ne yapayım değil ilgi alanlarım ne diye sormalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliği okuyabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı