Üniversite için bölüm önerisi

Hangi üniversiteyi önerirsiniz?
Akdeniz Üniveresitesi 93K ile almış geçen sene, Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesi olabilir. Anladığım kadarıyla kafa dinleyip yeniden çalışmak istiyorsunuz. Öyle yapacaksanız İngilizce hazırlık olan bölüme gidin Rick Smith hocamın dediği gibi. Ama RTS okurum diyorsanız yökatlas sitesinden falan bakın beğendiğiniz şehir olsun falan yazın.

Ona sizin karar vermeniz lazım. Biz bilemeyiz. Risk almak zorundasınız ama bu sizin kararınız olsun, başkasının değil. Aile ortamı istemiyorum derseniz daha da zor. Mesela aileniz maddi destek konusunda yardımcı olacak mı?
Evet olacaklar.

Akdeniz Üniveresitesi 93K ile almış geçen sene, Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesi olabilir. Anladığım kadarıyla kafa dinleyip yeniden çalışmak istiyorsunuz. Öyle yapacaksanız İngilizce hazırlık olan bölüme gidin Rick Smith hocamın dediği gibi. Ama RTS okurum diyorsanız yökatlas sitesinden falan bakın beğendiğiniz şehir olsun falan yazın.
Hocam normal bölüme gidersem kötü mü olur?

Evet olacaklar.

Hocam bölümü okumayıp gidip tekrardan YKS'ye hazırlanacaksanız bari şimdi tercih edeceğiniz bölümdeki İngilizce hazırlığı geçin yeni bir bölüm kazanınca tekrardan hazırlık okumazsınız. Zaten YKS 2025'de obpniz kırılacak.

Evet olacaklar.

Ama dersen ki ben şimdi gideceğim bölümü okuyacağım o zaman kötü olmaz Radyo,Televizyon Sinema kötü bölüm değil okuyan arkadaşım var okurken eğleniyor ve iş olanaklarıda kötü değil.

Hocam bölümü okumayıp gidip tekrardan YKS'ye hazırlanacaksanız bari şimdi tercih edeceğiniz bölümdeki İngilizce hazırlığı geçin yeni bir bölüm kazanınca tekrardan hazırlık okumazsınız. Zaten YKS 2025'te obpniz kırılacak.

Ama dersen ki ben şimdi gideceğim bölümü okuyacağım o zaman kötü olmaz radyo, televizyon sinema kötü bölüm değil okuyan arkadaşım var okurken eğleniyor ve iş olanakları da kötü değil.

Hocam bilmiyorum ya kimisi diyor boşa okuma çok mezunu var diyor normalde benim de ilgimi çeken bir bölüm.

Bilgisayar işleri ve tasarım yapmak. Ve ayrıca iyi iletişim kuran birisi olduğumu düşünüyorum. İstanbul, güney ve doğu Anadolu bölgeleri hariç her yer olur.

Hocam o zaman 2.sene hazırlanırım.
Paranız varsa vakıfta bir YBS veya Kafkas Üniversitesi ya da Bingöl Üniverstesi'nde devlette YBS yazabilirsin.

Hacı Bayram Veli gelir mi sizce? 85k ile kapamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı