Üniversite için dizüstü bilgisayar önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum cevaplar için. @Shimada Sensei hocamın dediği gibi tableti 17k okutup uzerine onerinize gore para koymayi dusundum. Zaten beklenti de ders calisirken ve FPS oyunlarinda uzmemesi. Uzun zamandir piyasayi takip etmedigim icin cok bir fikrim de yoktu. 27K'yı gecmesek aslinda super olur. Cezam vardi yazamadim, uzun zaman girmeyince bu kadar kati kurallar oldugunu unuttum. Bu arada sizi gordugume sevindim hocam. @Shimada Sensei. Uzun zaman once pandemi zamanlari aktifken bayağı denk geliyorduk. Dediginize gore Sosyal'de cok da degisiklik olmamis😁

Asus tuf a15 almanizi oneririm. Pil suresi konusunda bu butcede rakipsiz. ASUS TUF Gaming A15 (FA507NU-LP179-Gaming) | For-Gaming | Laptops |

Ahım şahım bir sey almaniza gerek yok. Bu isinizi gorur. Fakat daha hafif bir cihaz istiyorsaniz huawei matebook'lara bakabilirsiniz.
Hocam bunun ram’i 16 olani var mi?

Son düzenleme:
@MetalBond vardir fakat bir ram icin degecek bir fiyatta değildir. 8gb alip eklersin. Garantiyi bozmuyor. Sana yardımcı olurum ram alma ve cihazı sokme konusunda.

Daha bile kötü durumda şu an 🤣 Maviye gel, orası şimdilik daha çok sarıyor.

FPS kucuk yazdim diye noktadan sonra kucuk başladım diye direkt 1 saat ban attilar. Neredeyse 2 yıldır foruma girmiyorum buna ragmen ilk hatada bunu yaptilar. Degisen hiçbir şey yok harbi. Bu 25k bandindan sen ne oneriyorsun hocam?( Bunu yazayim da konu disindan da ban atmasinlar🤣)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı