Üniversite için iPad alınır mı?

372121

Kilopat
Üniversite de not tutmak için iPad alınır mı?
Yoksa defter de mi tutmalıyım?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.

Üniversite de not tutmak için iPad alınır mı?
Yoksa defter de mi tutmalıyım?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.
Merhaba. Hangi bölüm? Bilgisayar gerektiren bir bölümse iPad yerine laptop alınmalı bence, diğer tüm şartlarda tablet tavsiyemdir.

@matmakif bölüm yazılım gerektirebilir daha tam karar vermedim ama bunu sadece not tutmak için alıyorum zaten laptop ayrı olarak var.

Not tutmak icin yaklasik 1 yildan fazladir iPad kullanıyorum verimi cok artiriyor. Not tutmasi da daha zevkli hale geliyor kesinlikle oneririm. Hangi modeli dusunuyorsunuz?

10.nesil
Üniversitede misiniz?

@matmakif bölüm yazılım gerektirebilir daha tam karar vermedim ama bunu sadece not tutmak için alıyorum zaten laptop ayrı olarak var.

10.nesil
Üniversitede misiniz?
O zaman almanızı tavsiye ederim, işimizi çok kolaylaştırıyor. Uygulama olarak GoodNotes bayağı gelişti, tavsiye ederim.

Şahsen 10. nesli hiç sevmiyorum, 9'dan daha kötü bence. İmkanınız varsa Air tavsiye ederim, yoksa da 9. nesli.

10.nesil
Üniversitede misiniz?

Evet hem universite hem de Almanca kursu icin kullaniyorum. Bunun yani sira yeni bir programlama dili, kutuphane veya framework ogrenirken de bu bilgileri iPad araciligiyla sakliyorum. Oldukca isime yariyor. Tum bu notlar icin de GoodNotes kullaniyorum. Eger zorlayabilirseniz Air 5 bakin derim 2. nesil kalem destegi ve daha uzun omurlu olmasi sebebiyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı