Evet alınır.Üniversite de not tutmak için iPad alınır mı?
Yoksa defter de mi tutmalıyım?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.
Merhaba. Hangi bölüm? Bilgisayar gerektiren bir bölümse iPad yerine laptop alınmalı bence, diğer tüm şartlarda tablet tavsiyemdir.Üniversite de not tutmak için iPad alınır mı?
Yoksa defter de mi tutmalıyım?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.
Not tutmak icin yaklasik 1 yildan fazladir iPad kullanıyorum verimi cok artiriyor. Not tutmasi da daha zevkli hale geliyor kesinlikle oneririm. Hangi modeli dusunuyorsunuz?
O zaman almanızı tavsiye ederim, işimizi çok kolaylaştırıyor. Uygulama olarak GoodNotes bayağı gelişti, tavsiye ederim.@matmakif bölüm yazılım gerektirebilir daha tam karar vermedim ama bunu sadece not tutmak için alıyorum zaten laptop ayrı olarak var.
10.nesil
Üniversitede misiniz?
@matmakif bölüm yazılım gerektirebilir daha tam karar vermedim ama bunu sadece not tutmak için alıyorum zaten laptop ayrı olarak var.
10.nesil
Üniversitede misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.