Apandisitt
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
- Meslek
- Öğrenci
Biri yeni cihaz. Uzun süre güncelleme almaya devam edicek ve yapay zeka desteği vs. ile çok daha kullanışlı ama 11 inç. Diğeri max 2 sene daha güncelleme aldıktan sonra desteği kesilir ama 12.4 inç. Eğer not tutmak için alıyorsanız bence ekran boyutu önemli. Ama daha güncel bir cihaz almak istemeniz de gayet mentıklı. Burada karar size kalmış.
Tab S9 için:
+aynı fiyata 12.4 inç
-İşelmcisi 0,4 gHz daha yavaş ki bu kayda değer bir fark. Ama 3.34 gHz işlemci de işinizi ziyadesiyle görür. Fazlası gereksiz ama olsa da kötü olmaz tabii.
-Yazılımsal eksiklikler. Daha eski işletim sistemi, eksik yapay zeka desteği. (Bunlar kağıt üstünde. Kullanımı ne kadar etkiler bilmiyorum ama bana çok ciddi bir sorun gibi gelmiyor)
Tab S9 için:
+aynı fiyata 12.4 inç
-İşelmcisi 0,4 gHz daha yavaş ki bu kayda değer bir fark. Ama 3.34 gHz işlemci de işinizi ziyadesiyle görür. Fazlası gereksiz ama olsa da kötü olmaz tabii.
-Yazılımsal eksiklikler. Daha eski işletim sistemi, eksik yapay zeka desteği. (Bunlar kağıt üstünde. Kullanımı ne kadar etkiler bilmiyorum ama bana çok ciddi bir sorun gibi gelmiyor)