Üniversite için şehir önerisi

Hocam ilk başta psikiyatriden randevu al devlet hastanesinden yardımcı olur benim de psikolojik problemlerim vardı panikatak deprasyon falan çok iyi geldi keşke daha önce gitseydim dedim.

Dediğim şehirlerde birkaç ay kalırsanız ilk gün hissedersiniz.

Hocam ilk başta psikiyatriden randevu al devlet hastanesinden yardımcı olur benim de psikolojik problemlerim vardı panikatak deprasyon falan çok iyi geldi keşke daha önce gitseydim dedim.
Gidiyorum ilaçta kullanıyorum yıllardır. Ama hiçbir işe yaramıyor. Zeka geriliği de var bende, herkes tarafından dalga geçiliyorum. Çözümü olmayan şeyler.

Bu şehirlerden Kocaleli'ni seçerdim. Yanı başında İstanbul olması her aktivite için yeterli. Gebze ile Kocaeli merkez arası ne kadar uzak bilmiyorum ama Gebze'den Marmaray ile ulaşım sorunsuz olur.

Bu şehirlerden Kocaleli'ni seçerdim. Yanı başında İstanbul olması her aktivite için yeterli. Gebze ile Kocaeli merkez arası ne kadar uzak bilmiyorum ama Gebze'den Marmaray ile ulaşım sorunsuz olur.
Hocam iptal oldu başka şehir. Ankara'da İngiliz (kesin puan yetmeyecek) ya da İtalyanca okuyacağım. İtalyancayı da başaramazsam okumayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı