Üniversite için tablet önerisi

chersva

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 R5 5600H RTX3050 8gb Ram 512gb SSD
Huawei Matepad 12x
Hocamlar selamlar, üniversite öğrencisiyim. Derslerde kullanmak için (not almak, Word, Excel, PowerPoint), dizi film izlemek, arada bir işle ilgili şeyleri halletmek (mail cevaplama metin hazırlama vb.) İçin tablet arayışındayım. Maksimum 20 bin civarına çıkabilirim. Aklımda bu üç tablet var. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Hiç Apple kullanmadım telefonum Xiaomi ve Gaming laptop sahibiyim. Bu modeller dışında da önerilere açığım. iPad 11 A16 öğrenci indirimiyle 16 bin TL'ye geliyor. Apple Pencil Type-C 3bin TL'ye geliyor. Xiaomi'de kalem yok klavye var 16 bin TL.
iPad 11 A16.
Mi Pad 7
Huawei MatePad 11.5's

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim bizzat iPad Air 5 modelini almıştım yakın zamanda çok memnunum şu an fakat bu fiyat bandında iPad almanı önermem ekran kalitesi olarak çok geri planda kalıyor. Bende tabletlerden çok anlamıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim. Apple ürünleri kullandığım için Air 5'te orta donanımlı işlemci konusunda da aşırı güçlü olduğu için aldım. Kısaca şahsi görüşüm IPad'i eleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocamlar selamlar, üniversite öğrencisiyim. Derslerde kullanmak için (not almak, Word, Excel, PowerPoint), dizi film izlemek, arada bir işle ilgili şeyleri halletmek (mail cevaplama metin hazırlama vb.) İçin tablet arayışındayım. Maksimum 20 bin civarına çıkabilirim. Aklımda bu üç tablet var. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Hiç Apple kullanmadım telefonum Xiaomi ve Gaming laptop sahibiyim. Bu modeller dışında da önerilere açığım. iPad 11 A16 öğrenci indirimiyle 16 bin TL'ye geliyor. Apple Pencil Type-C 3bin TL'ye geliyor. Xiaomi'de kalem yok klavye var 16 bin TL.
iPad 11 a16.
Mi pad 7
Huawei MatePad 11.5's

Samsung Tab S9 da alinabilir. Kalemi icinden cikiyor.

Hocamlar uzun ömürlülük açıısndan iPad çok önerildi. S9 niyeyse hiç ısınamadım exynos olmasından sanıırm. Yılların android kullanıcısı olarak ilk defa apple almayı düşünüyordum. Çünkü hala ipad 9 kullanan arkadaşlarım var. uzun ömürlülüğü çok cezbediyor. Bu arada huawei matepad 12x hakkında ne düşünüyorsunuz @Denizius124 @kxy @Mustafa.Kaan @Şehmuz Emir Almas

Hocamlar uzun ömürlülük açıısndan iPad çok önerildi. S9 niyeyse hiç ısınamadım Exynos olmasından sanıırm. Yılların Android kullanıcısı olarak ilk defa Apple almayı düşünüyordum. Çünkü hala iPad 9 kullanan arkadaşlarım var. Uzun ömürlülüğü çok cezbediyor. Bu arada Huawei MatePad 12X hakkında ne düşünüyorsunuz @Denizius124 @kxy @Mustafa.Kaan @Şehmuz Emir Almas

Tab S9 da Snapdragon 8 gen 2 var hocam. Tabii iPad daha uzun omurlu ama bu butcede boyle kapsamli IPad'de yok. Tavsiyem Tab S9 almaniz.

MatePad 12X ekran olarak mukemmel ama islemcide geride. Google servislerinin olmamasida dezavantaj. Alınır mı? Evet tam ogrenci tableti ama ben tercih etmezdim.

Tab S9 da Snapdragon 8 gen 2 var hocam. Tabii iPad daha uzun omurlu ama bu butcede boyle kapsamli IPad'de yok. Tavsiyem Tab S9 almaniz.

MatePad 12X ekran olarak mukemmel ama islemcide geride. Google servislerinin olmamasida dezavantaj. Alınır mı? Evet tam ogrenci tableti ama ben tercih etmezdim.
Anladım hocam peki bu işlemci farkı cok mu büyük? Ayrıca arada ciddi bir bütçe farkı var ve Samsung S9 2023 temmuzda çıkmış bir cihaz neredeyse 2 senelik. Huawei'nin ve Apple'ın yazılım acısından önde olması uzun ömürlülük açısından Samsung'un önüne geçmez mi? Dediğim gibi sadece çok kararsızım bu konuda çünkü az bi para çıkmayacak cebimden. Nedense 3 4 sene sonra çöp olacakmış gibi hissediyorum Samsung veya Xiaomi tablet. Telefonum da Xiaomi bu arada :D

Anladım hocam peki bu işlemci farkı cok mu büyük? Ayrıca arada ciddi bir bütçe farkı var ve Samsung S9 2023 Temmuz'da çıkmış bir cihaz neredeyse 2 senelik. Huawei'nin ve Apple'ın yazılım acısından önde olması uzun ömürlülük açısından Samsung'un önüne geçmez mi? Dediğim gibi sadece çok kararsızım bu konuda çünkü az bir para çıkmayacak cebimden. Nedense 3 4 sene sonra çöp olacakmış gibi hissediyorum Samsung veya Xiaomi tablet. Telefonum da Xiaomi bu arada :D

Duzgun kullanilirsa hayir cop olmaz. Samsung Android'in en stabil yazilimlarindan birine sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı