Üniversite İnternetinden Steam Oyunları İndirmek

Bir şey olmaz da hangi üniversitede kullanıyorsun? Benim üniversitemde gigabit internet var Wikipedia için VPN kullanıyorlar, bir şeyler yapmışlar ne torrent indiriliyor ne de Steam'e bağlanılıyor.
Bizde youtube da 144p donarak izliyoruz. İnstagram, facebook hak getire zaten. Ama play store girip uygulama indirsen saniyede 10 MB ile indiriyor.
 
Selam beyler. Ben üniversite öğrencisiyim. 50 Mbit hızında fiber interneti olan kütüphanede Steam platformundan 69 GB'lık TC Rainbow Six indiriyorum. Bir anda 69 GB söğüşlemek çok dikkat çeker mi?
Hiçbir şey olmaz. Biz 6 yıl önce İTÜ'nün 80 Mbps net hızı var diye 4 arkadaş üniversitenin internetini kullanıyorduk.
 
İstersen bir de masaüstü bilgisayarın cat6 kablosunu çıkarıp dene o zaman kullanıcı adı ve şifre girmediğin için bir şey olacağını sanmıyorum. En kötü bir de vpn kullansan bulamazlar :)
 
İTÜ öğrencisiyim şuana kadar indirdiğim şeylerle ilgili bir sorun yaşamadım ortalama 50 ve üstü hızları var hiçbir kotası yok. Steam gibi yasal bir yerden oyun indirmenin sorunu olacağını düşünmüyorum (Ben de çok yaptım).

Üstelik Vikipedi'yi doğrudan açabiliyorum. Herhangi bir torrent sitesinin yasaklandığını görmedim. Üstüne aynı interneti erkek öğrenci yurtları da kullanıyor. Anlayacağınız pek çok şeye giriliyor.

İyi bir internet sistemi olan bir okulsa sorun olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı