Üniversite kaydı nasıl silinir?

emre kalyoncu

Decapat
Daha fazla  
Şu an kayıt sildirmeye gidiyorum. Herhangi bir belge vs çıkartılması gerekiyor muydu? Öğrenci işleri pek ilgisiz olduğundan tam olarak siz gelin hallederiz kafasında. Bu yüzden öğrenemedim. Yanıma öğrenci kimliğimi aldım sadece. Daha önceden kayıt sildirmiş olan varsa yardımcı olabilirse mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

Şu an kayıt sildirmeye gidiyorum. Herhangi bir belge vs çıkartılması gerekiyor muydu? Öğrenci işleri pek ilgisiz olduğundan tam olarak siz gelin hallederiz kafasında. Bu yüzden öğrenemedim. Yanıma öğrenci kimliğimi aldım sadece. Daha önceden kayıt sildirmiş olan varsa yardımcı olabilirse mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden.
Bilen olmadığından ve benden başka ihtiyacı olan olur diye ne yapılması gerektiğini yazıyorum. Öncelikle fakültenizde dekanlığa gidip dekan yardımcısı,dekan vs kim varsa derdinizi söylüyorsunuz. Orda dekandan sonra yetkili birisi mutlaka var. Daha sonra size bir belge veriyor. İlişik kesme formu. Onu doldurup kütüphane ve dokümantasyon başkanlığına gitmeniz gerekmekte. Bu da kütüphanede. Orda belgeyi imzalatıp geri tekrar fakülteye belgeyi aldığınız yere gidiyorsunuz. İmzalı belgeden sonra TC kartı istiyor ondan sonra işinizi bitiyor. Bugün yaptım. Bazı üniversitelere göre değişebilir haberimizi olsun ama genelde işleyiş aynıdır diye tahmin ediyorum. İyi formlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı