hali hazırda örgün öğretim üni öğrencisiyim, 2 yıl önce girdim, bu dönem de yeniden sınava girdim ve başka üniden başka örgün öğretim bölüm tutturdum, kayıt dönemi edevletten kayıt yapamadım, dün sabah gittim yeni üniye yüzyüze kayıt yaptırdım, kayıt esnasında uyardılar diğer üniden sıkıntı çıkabilir oradan ilişiğinizi kesin diye, ben de zaten onu yapacaktım, ordan çıkıp diğer üniye gittim kaydımı yüzyüze silmediler, obs den yap dediler, eve döndüm, öğlen 13.30 gibi obs den ilişik kesme formu doldurup gönderdim, bu gün sabah baktığımda edevlette 2 ünide ayrı ayrı 2 kaydımı gördüm, akşam 18.00 gibi yeniden baktığımda edevletten kaydım silinmişti, şu an sadece yeni ünide öğrenciyim, şimdi öğrendiğim kadarıyla bu yeni ünide kurul çarşambadan çarşambaya toplanıp karar veriyormuş, o yüzden bunların kayıt silme için gerekli günü çarşamba, aynı şekilde öbür üni de öyleymiş, bu gün çarşamba, kaydım silindi, sen de senin üninin kurulu ne zaman toplanıyor onu öğren, evrağını doğru şekilde doldurup ilettiysen ilişiğini kurul toplanınca keserler