whoistheilyas Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Merhaba ailemin istemediği bir bölümü okuyorum. e-Devlet üzerinden veya başka bi yerden babam annem vs. okuduğum bölümü görebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Merhaba ailemin istemediği bir bölümü okuyorum. e-Devlet üzerinden veya başka bi yerden babam annem vs. okuduğum bölümü görebilir mi?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.338 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 2 Eylül 2025 #2 whoistheilyas dedi: Merhaba ailemin istemediği bir bölümü okuyorum. e-Devlet üzerinden veya başka bir yerden babam annem vs. okuduğum bölümü görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Birey olduğun için senin eğitim sistemini onlar yönetemez sen görürsün. Üniversiteni arayıp bilgi alabilirler ama. Artı 0 Eksi
whoistheilyas dedi: Merhaba ailemin istemediği bir bölümü okuyorum. e-Devlet üzerinden veya başka bir yerden babam annem vs. okuduğum bölümü görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Birey olduğun için senin eğitim sistemini onlar yönetemez sen görürsün. Üniversiteni arayıp bilgi alabilirler ama.
taleNt Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 e-Devlet üzerinden bilgilerini girerek bu bilgiye ulaşabilirler. Artı 0 Eksi
KS KS whoistheilyas Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 taleNt dedi: e-Devlet üzerinden bilgilerini girerek bu bilgiye ulaşabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim benim e-Devlet bilgilerine erişemezler değil mi ebeveyn olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
taleNt dedi: e-Devlet üzerinden bilgilerini girerek bu bilgiye ulaşabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim benim e-Devlet bilgilerine erişemezler değil mi ebeveyn olarak?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.338 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 2 Eylül 2025 #5 whoistheilyas dedi: Tamamdır teşekkür ederim benim e-Devlet bilgilerine erişemezler değil mi ebeveyn olarak? Genişletmek için tıkla... 18 yaşındasın, sen yönetiyorsun sadece onlar değil. Artı 0 Eksi
whoistheilyas dedi: Tamamdır teşekkür ederim benim e-Devlet bilgilerine erişemezler değil mi ebeveyn olarak? Genişletmek için tıkla... 18 yaşındasın, sen yönetiyorsun sadece onlar değil.