Üniversite kazanmak için tavsiyeler

Bizim hoca diyor dershane gitmek hiçbir işe yaramaz konuyu dinlersin anlarsın sorunu çözersin fakat çözemediğin soruları çözdürmezsen istediğin yere git bir şey yapamazsın. Ben hocaya atıyorum soruları biraz yüzsüz olun bu konuda diyor adam zaten. Bence de dershane gereksiz o paraya bolca test kitabı alabilirsin. Ben de hocanın önerdiğini kitapları söyleyeyim.

11. sınıfın ilk dönemini bitirmiş olmak ve 20k hedeflemek.

Hocaya hep abartılı gelmiş-demek bayağı zor.

Bu da TYT'nin nirvanasıymış.

AYT görmemiş birisi için ağır olmaz mı biraz
Bunlar en son çözülecek kaynaklar.

Herkese iyi akşamlar. Ben bu yıl meslek lisesinden mezun olacağım iyi bir üniversite kazanmak istiyorum ve açıkçası bu yıldan pek ümitli değilim çünkü okulda AYT konularından neredeyse hiçbirini görmedim. Dershaneye gidecektim fakat virüs var ve para boşa gider diye gitmedim. Okulu gayet güzel bir dereceyle bitireceğim okul birincisi olma ihtimalim var mezuna kalacağım. Sanırım mezuna kalmak bana ne kaybettirir veya ne kazandırır? Bu yıl mezuna kalacağımı bilmeme rağmen dersleri bırakmadım hala AYT'ye çalışıyorum. Gerçekten başarabilecegime inanıyorum. Sizden de abi abla tavsiyesi bekliyorum.
Öncelikle okul birinciliği kontenjanından yararlanamazsınız mezuna kalırsanız, zaten düzgün bir çalışma ile okul birinciliğinin getireceği sıralamanın çok daha iyisini yaparsınız. Benim tavsiyem 15 ay varken daha çok var diyip çalışmayı bırakmamanız, okullar kapanana kadar AYT + paragraf+ problem ağırlıklı çalışmanız olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı