220-230 k dan 400 k ya kadar istediğiniz bölümleri yazın gelir büyük ihtimalle
Hocam bu senede konular kalktı ( limit-türev-integral) seneye mezuna kalacak bir sürü aday var, önü açık ( İngilizce ) olarak tekstil ya da elektrik & elektronik seçebilirsiniz. Seneye bende o çilekeş yolun yolcusuyum.
sizce yazmalımıyım yoksa mezuna mı kalmalıyım çünkü doğru düzgün çalışmadım gelen yerlerde pek iç açıcı değil270k ile bilgisayar gelmez büyük ihtimalle EEM gelir Karabük'te vs.
Sizce yazmalı mıyım yoksa mezuna mı kalmalıyım çünkü doğru düzgün çalışmadım gelen yerlerde pek iç açıcı değil
+1 benim de basima boyle bi sey geldi. Mezuna kalmak cok zor bir sey.Mezuna kalmayı psikolojiniz kaldırırsa kalın benim kaldırmadı geçen yıldan kötü yaptım
Aile baskısı kötü bir şey yıl boyunca tehdit edilmekten psikolojim dayanmadı saldım son 2-3 ay+1 benim de basima boyle bi sey geldi. Mezuna kalmak cok zor bir seş
Anladim hocam her sey gonlunuzce olur umarimAile baskısı kötü bir şey yıl boyunca tehdit edilmekten psikolojim dayanmadı saldım son 2-3 ay
benimde aile baskıcı 10 senedir dayanıyorum biraz mallaştım ama 1 sene daha dayanırım sanırımAile baskısı kötü bir şey yıl boyunca tehdit edilmekten psikolojim dayanmadı saldım son 2-3 ay
mezuna kalırsam kitap fln var tek sıkıntım dershaneler denemeye almıyor yıllık ücret ver deneme için diyolar o da çok pahalı 7k ben ben girdiğimde para vereyim dedim kabul etmedilerbenimde aile baskıcı 10 senedir dayanıyorum biraz mallaştım ama 1 sene daha dayanırım sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.