Üniversite nasıl seçilmeli?

brahon

Centipat
Daha fazla  
Sayısal 270k sıralamam var. Bu sene çok çalışmadım. Hatay'dayım. PC ya da eem müh. İstiyorum iyi üniversite gelmiyor. Haliyele sizce yazmalı mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu senede konular kalktı ( limit-türev-integral) seneye mezuna kalacak bir sürü aday var, önü açık ( İngilizce ) olarak tekstil ya da elektrik & elektronik seçebilirsiniz. Seneye bende o çilekeş yolun yolcusuyum.

220-230 k dan 400 k ya kadar istediğiniz bölümleri yazın gelir büyük ihtimalle
Hocam bu senede konular kalktı ( limit-türev-integral) seneye mezuna kalacak bir sürü aday var, önü açık ( İngilizce ) olarak tekstil ya da elektrik & elektronik seçebilirsiniz. Seneye bende o çilekeş yolun yolcusuyum.
270k ile bilgisayar gelmez büyük ihtimalle EEM gelir Karabük'te vs.
sizce yazmalımıyım yoksa mezuna mı kalmalıyım çünkü doğru düzgün çalışmadım gelen yerlerde pek iç açıcı değil

Aile baskısı kötü bir şey yıl boyunca tehdit edilmekten psikolojim dayanmadı saldım son 2-3 ay
benimde aile baskıcı 10 senedir dayanıyorum biraz mallaştım ama 1 sene daha dayanırım sanırım

benimde aile baskıcı 10 senedir dayanıyorum biraz mallaştım ama 1 sene daha dayanırım sanırım
mezuna kalırsam kitap fln var tek sıkıntım dershaneler denemeye almıyor yıllık ücret ver deneme için diyolar o da çok pahalı 7k ben ben girdiğimde para vereyim dedim kabul etmediler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı