Üniversite Öğrencilerine Özel Apple.com'dan Mac Alana İstediği Beats Kulaklık Hediye

1500TL fiyata elbette var, zamanında Sony MDR serisinin en üst segment kulaklarından tut Sennheiser Momentum serisine kadar hepsini kullandım. Kulaklıktan daha önemli bir şey varsa o da kulak sağlığınızdır.

İhtiyacına - hangi frekans aralığından daha çok zevk aldığına - ne tür müzikler dinlediğine göre "En iyi kulaklık" tercihin farklılık gösterecektir. Buna tasarım ve konfor detaylarını da eklersen aslında kulaklık seçiminin "Kişisel bir tercih" olduğunu anlarsın.

Son olarak; "Asla kullanmadığınız bir kulaklığı satın almayın". MediaMarkt gibi mağazalarda test edebileceğin bazı belli başlı modeller bulunur. Ben satın almasam bile tüm modelleri test ederim soran biri olur düşüncesiyle :)
Standarda bulunan kulaklıklar daha kötü değil mi? Sabah akşam canı sıkılan kullanıyor :/

Daha çok "Fiziken" yıpranmış olacaklardır; ses kaliteleri çok yüksek oranda aynıdır. Zaten belirli bir yıpranmadan öteye ulaşamadan stanttan mutlaka kaldırılırlar çünkü satışı olumsuz yönde etkileyecektir.

Bu sebeple stantlarda ürünü test etmenin - ön kullanım gerçekleştirmenin bir mahsuru yok bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı