Education Pricing and Student Discounts
Eğitime Özel Apple Fiyatlarıyla öğreniminiz için Mac veya iPad’i indirimli satın alın. Öğrenciler, öğretmenler ve eğitim personeli yararlanabilir.
www.apple.com
Standarda bulunan kulaklıklar daha kötü değil mi? Sabah akşam canı sıkılan kullanıyor :/1500TL fiyata elbette var, zamanında Sony MDR serisinin en üst segment kulaklarından tut Sennheiser Momentum serisine kadar hepsini kullandım. Kulaklıktan daha önemli bir şey varsa o da kulak sağlığınızdır.
İhtiyacına - hangi frekans aralığından daha çok zevk aldığına - ne tür müzikler dinlediğine göre "En iyi kulaklık" tercihin farklılık gösterecektir. Buna tasarım ve konfor detaylarını da eklersen aslında kulaklık seçiminin "Kişisel bir tercih" olduğunu anlarsın.
Son olarak; "Asla kullanmadığınız bir kulaklığı satın almayın". MediaMarkt gibi mağazalarda test edebileceğin bazı belli başlı modeller bulunur. Ben satın almasam bile tüm modelleri test ederim soran biri olur düşüncesiyle![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.