Üniversite öğrencisi için kredi kartı önerisi

jandark

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ilk defa kredi kartı alacağım KYK bursum ve ailemin gönderdiği harçlıklar dışında bir gelirim yok o yüzden çok fazla limiti olmayan bir kredi kartı önerebilir misiniz? Direkt ziraat Bankkart'ın combo olanını seçmeyi düşündüm başta bursta aldığım için ancak Ziraat Bankası Online alışverişlerde sıkıntı çıkarıp durduğu için vazgeçtim onun dışında araştırınca birçok kişi Maximum Genç öneriyor sizce hangisini tercih etmeliyim ve dediğim gibi ilk defa kredi kartı kullanacağım nelere dikkat etmeliyim? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ilk defa kredi kartı alacağım KYK bursum ve ailemin gönderdiği harçlıklar dışında bir gelirim yok o yüzden çok fazla limiti olmayan bir kredi kartı önerebilir misiniz? Direkt ziraat Bankkart'ın combo olanını seçmeyi düşündüm başta bursta aldığım için ancak Ziraat Bankası Online alışverişlerde sıkıntı çıkarıp durduğu için vazgeçtim onun dışında araştırınca birçok kişi Maximum Genç öneriyor sizce hangisini tercih etmeliyim ve dediğim gibi ilk defa kredi kartı kullanacağım nelere dikkat etmeliyim? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

İş Bankası veya Akbank'ın gençlere özel uyguladığı kampanyalardan yararlanabilirsiniz hocam.

İş Bankasını kampanyaları güzel olduğu içinde öneriyorlar sanırım şuan bakıyorumda giyimde, dil kursu ve eğitim harcamalarında güzel şeyler sunuyor ayrıca faizsiz taksitlendirme gibi seçenekler var sanırım Maximum Genç'e başvuracağım yarın, yıllık aidat da almıyor diye okudum. Kampüsümde şubesi var İş Bankasının sizce oraya mı gitmeliyim yoksa varsa daha merkezi bir şubeye mi? Şubeler arasında bir farklılık olur mu?

Enpara öneririrm, hem kart aidatı hem de havale ve EFT ücreti bulunmuyor.
Enpara'nın kampanyaları nasıl ve alışverişlerde taksitlendirme seçenekleri?

Son düzenleme:
İş bankasını kampanyaları güzel olduğu içinde öneriyorlar sanırım şu an bakıyorumda giyimde, dil kursu ve eğitim harcamalarında güzel şeyler sunuyor ayrıca faizsiz taksitlendirme gibi seçenekler var sanırım Maximum Genç'e başvuracağım yarın, aidat da almıyor diye okudum. Kampüsümde şubesi var İş Bankası'nın sizce oraya mı gitmeliyim yoksa varsa daha merkezi bir şubeye mi? Şubeler arasında bir farklılık olur mu?

Enpara'nın kampanyaları nasıl ve alışverişlerde taksitlendirme seçenekleri?

Şubeler arası farklılık olmaz, hatta size yakın yerdeki şubeye giderseniz gidip geldikçe samimiyet oluşacağını düşünüyorum (deneyim)

Enpara'yı şahsen kullanan biri olarak her şeyi iyi güzel hoş fakat şahsen şubeye gitmeden görüntülü görüşmeyle kayıt olayını beğenmemiştim. Seçim sizin yine de.

Şubeler arası farklılık olmaz, hatta size yakın yerdeki şubeye giderseniz gidip geldikçe samimiyet oluşacağını düşünüyorum (deneyim)

Enpara'yı şahsen kullanan biri olarak her şeyi iyi güzel hoş fakat şahsen şubeye gitmeden görüntülü görüşmeyle kayıt olayını beğenmemiştim. Seçim sizin yine de.
Teşekkür ederim hocam başka önerileriniz var mı bazı yerlerde limitin yarısına kadar harcayın çok geçmeyin, kredi notunuz daha iyi olur ve ileride ki süreçlerde limit yükseltmeniz kolaylaşır tarzı yorumlar okudum doğru mudur? Tavsiyeleriniz var mı?

Teşekkür ederim hocam başka önerileriniz var mı bazı yerlerde limitin yarısına kadar harcayın çok geçmeyin, kredi notunuz daha iyi olur ve ileride ki süreçlerde limit yükseltmeniz kolaylaşır tarzı yorumlar okudum doğru mudur? Tavsiyeleriniz var mı?
o tarz şeylerde borcunuzu son ödeme tarihi gelmeden ödemek ve asgarisini değil tamamını ödemek size yardımcı olur. limit konusunda zaten çok yüksek limit veren bankalar dışında düzenli tek geliri olan insanlar için ilk yıl 2 katı kadar sonraki yıllar 4 katı kadar limit veriliyor maksimum ama harcamalarınızı hep karttan yapıp sonra ödemek kredi skorunuzu muhakkak yükseltecektir ilerde faydanıza olabilecek bir durum bu da.

Akbank wings öneririm. Yemek ve kafe alışverişinizin %5'ini bir gün içinde iade ediyor. Puan falan değil direkt ekstrenizden düşüyor. Kart kullanım ücreti ilk yıl yok ve daha sonra da geri alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı