Üniversite öğrencisiyim zor durumdayım

Paramız olsa da yardım etsek. Yemek için dernekler falan oluyor. Pilav falan veriyorlar. Derneklerden yardım isteyebilirsin fakat o iş biraz sıkıntılı sonra başına çullanırlar.

Kyk kadar boş bir kurum yok işine geliyor yardım ediyor. Sonra hükümet arkandan vuruyor.

Cimer falan bana göre boş bir işe yaradığı falan yok. Gösteri yapıyorlar. 4 kere başvurmuşsun sonuç belli değil. Aç kalsanda boyun eğme. Şu hayır dernekleri falanda göründüğü gibi değil. İleride senden çok şey isterler.

Hocam cevapla butonunun yanında öne çıkar butonu var. Her gün 1 defa konunuzu öne çıkarabiliyorsunuz. Konuya uzun süre cevap gelmediğinde kullanabilirsiniz. Umarım bir an önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Sizi bu duruma getirenler utansın be hocam. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar, imkanım olsa da size yardım etsem.

Arkada bu müzik açıktı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dinlerken hayatı sorguluyorsun...

İzmir'in belediye başkanı şöyledir böyledir fln. diycem ama bence iyi olmaz fikir bulana kadar konuşmayayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…