Üniversite öğrencisiyim zor durumdayım

Üniversite öğrencisini bu duruma sokanların Allah belalarını verir umarım.

KYK kredim kesilmese yardım edebilirdim elimden geldiği kadar ama benim paralarım da yine KYK borcuna gitti hep. Twitter bu konularda etkili bir platform özellikle Haluk Levent ve ekibine ulaşabilirseniz yardım edeceklerine eminim.
Haklısın, teşekkürler desteğin için dostum. Olmadı birde onu denerim, ama birşey itiraf edeyim. Ağrıma gidiyor yani böyle yazmak vs. Neyse inşallah bu günlerde geçer.
Yani son sınıf öğrencisiyim diyorsunuz kyk borcu vergi dairesine düştü diyorsunuz. Arkadaşım okulun bitip 2 sene sonra ödemeye başladığın borç nasıl hemen vergi dairesine düştü ? Yanlış anlama beni biraz çelişkili geldi bu bana.
Merhaba, dostum bu benim kayıtlı olduğum 2. Üniversitem. Birincisi 2 yıllık diye herkes küçümsedi, bende hazırlanıp mühendisliği kazandım. O 2 yilliktayken KYK aldığım için mühendislikte alamadım ve erteleme başvurularında defalarca bulunup en fazla 3 yıl erteleyebildim. Fakat ben 25 yaşındayım, anlayacağın çoktan geldi.

Kyk borcu alıcağıma kenarda sessizce ölmeyi beklerim daha iyi.
Demesi kolay, herkesin ailesi aynı değil. Bana KYK yurdu çıkmadı aile özel yurt parasının tamamını bile yollayamıyordu. Üzerimizde araba bile olmamasına rağmen burs çıkmadı. Böyle ölsem almam demek kolay.

Demesi kolay, herkesin ailesi aynı değil. Bana KYK yurdu çıkmadı aile özel yurt parasının tamamını bile yollayamıyordu. Üzerimizde araba bile olmamasına rağmen burs çıkmadı. Böyle ölsem almam demek kolay.

Altında BMW marka aracı olup da burs çıkan birini tanıyorum maalesef.

Yani son sınıf öğrencisiyim diyorsunuz kyk borcu vergi dairesine düştü diyorsunuz. Arkadaşım okulun bitip 2 sene sonra ödemeye başladığın borç nasıl hemen vergi dairesine düştü ? Yanlış anlama beni biraz çelişkili geldi bu bana.
@Muhendis0606 Cevaplar mısın nasıl borçlandın okul bitmeden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı