- Katılım
- 24 Haziran 2020
- Mesajlar
- 1.842
- Makaleler
- 4
Corona olmasaydı yine aynısı olacaktı, sorun hükümette uyanın artık.Ah bee corona olmasaydı her şey yolunda giderdi bence.
Corona olmasaydı yine aynısı olacaktı, sorun hükümette uyanın artık.Ah bee corona olmasaydı her şey yolunda giderdi bence.
Haklısın, teşekkürler desteğin için dostum. Olmadı birde onu denerim, ama birşey itiraf edeyim. Ağrıma gidiyor yani böyle yazmak vs. Neyse inşallah bu günlerde geçer.Üniversite öğrencisini bu duruma sokanların Allah belalarını verir umarım.
KYK kredim kesilmese yardım edebilirdim elimden geldiği kadar ama benim paralarım da yine KYK borcuna gitti hep. Twitter bu konularda etkili bir platform özellikle Haluk Levent ve ekibine ulaşabilirseniz yardım edeceklerine eminim.
Merhaba, dostum bu benim kayıtlı olduğum 2. Üniversitem. Birincisi 2 yıllık diye herkes küçümsedi, bende hazırlanıp mühendisliği kazandım. O 2 yilliktayken KYK aldığım için mühendislikte alamadım ve erteleme başvurularında defalarca bulunup en fazla 3 yıl erteleyebildim. Fakat ben 25 yaşındayım, anlayacağın çoktan geldi.Yani son sınıf öğrencisiyim diyorsunuz kyk borcu vergi dairesine düştü diyorsunuz. Arkadaşım okulun bitip 2 sene sonra ödemeye başladığın borç nasıl hemen vergi dairesine düştü ? Yanlış anlama beni biraz çelişkili geldi bu bana.
Demesi kolay, herkesin ailesi aynı değil. Bana KYK yurdu çıkmadı aile özel yurt parasının tamamını bile yollayamıyordu. Üzerimizde araba bile olmamasına rağmen burs çıkmadı. Böyle ölsem almam demek kolay.Kyk borcu alıcağıma kenarda sessizce ölmeyi beklerim daha iyi.
Bu olay belediye başkanıyla falan alakalı değil. Hükümetle alakalı hükümetin yardım etmesi gerekiyor.
Sadece hukumet mi? Belediyeler burada burs veriyor. Ama arkadas 25 yaşında.
Demesi kolay, herkesin ailesi aynı değil. Bana KYK yurdu çıkmadı aile özel yurt parasının tamamını bile yollayamıyordu. Üzerimizde araba bile olmamasına rağmen burs çıkmadı. Böyle ölsem almam demek kolay.
@Muhendis0606 Cevaplar mısın nasıl borçlandın okul bitmeden?Yani son sınıf öğrencisiyim diyorsunuz kyk borcu vergi dairesine düştü diyorsunuz. Arkadaşım okulun bitip 2 sene sonra ödemeye başladığın borç nasıl hemen vergi dairesine düştü ? Yanlış anlama beni biraz çelişkili geldi bu bana.
Iste o 10 yılı verimli gecir.Kahretmesin elimden bir şey gelmiyor yetişkin olsaydım şimdiye kurtarmıştım belki ama önümde 10 yıl var offf![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.