Üniversite öğrencisiyim zor durumdayım

Bu arkadaşa yardım edenler olur inşallah. Yaşım 17 benim de elimde birikim olsa keşke sana yardım edebilsem. Ahh şu ülkeyi ne hale getirdiler ah. Z kuşağı olarak değiştiricez inşallah.

Evet. Bu durum sadece hukumet ile olmuyor mesela bildigim bir olay var akp değil, tanıdık ile torpil yapıldı. Haram olsun.

Çoğunlukla akp ile oluyor. Polis olacaksın mesela akp olman lazım daha rahat girersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bak sözde bekçi.

Dostum yukarıda cevabını yazdım, istersen bak sonra özelden yazabilirsin.
Yaşımdan dolayı demişsin ama öyle bir kural yok. Örgün eğitimin bittiği zaman 2 yıl sonra başlar.

Belki linç yiyeceğim, belki haklısın veya gerçekten zor durumdasındır ama burası senin çare bulacağın yer değil. İnan daha zor durumlarda insanlar gördüm. Okuyup ailesine bakanları gördüm ve gördükçe taktir ettim. Ama burada para istemen ne bileyim yanlış gibi. Durumun okadar kötü laptop peşinde dolandırılıyorsun üstelik belediyeye gitsen bedava tablet alabilecek ken... Yaşın forumda 30 gözüküyor. Hep terstesin dostum. Hayırlı forumlar herkese...

Allah yardımcınız olsun, maddi destekte bulunacak gücüm olmasa bile iyi dileklerim sizinle.

Ayrıca Ahbap Platformu derdinize derman olabilir belki: Burs ve yardım başvurusu (Ahbap Platformu)

Muhendis0606'ın anlattıkları/yaşadıkları gerçek olmadığı takdirde bu mesaj geçersizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…