Üniversite öğrencisiyim zor durumdayım

Simdi çelişki olmasi mantikli geldi. Bilemiyorum.
Eger gercek değil ise umarım başına gelir bu yazdıkların. Gercek ise zor ne diyeyim.

Simdi çelişki olmasi mantikli geldi. Bilemiyorum.
Eger gercek değil ise umarım başına gelir bu yazdıkların. Gercek ise zor ne diyeyim.
Millet olarak başımıza ne geldiyse iyi niyetimizi sömürdükleri için geldi dostum malesef. Nacizane tavsiyem yardım yapacak arkadaşlara borç kağıtlarını, adliyeden aldığı şikayet kağıdını görmeden destek olmasınlar, yazık cebinizdeki her kuruş değerli.

Dostum yukarıda belirttim ve oldukça açık ve netti. Şüphelerin varsa, özelden hepsini atabilirim. İnanıyorum kötü niyetli değilsin, insanda merak araştırma isteği illa ki oluyor. Belki laf olsun diye yazıyorsun, sorun değil benim için. Birçok kişiden manevi destek aldım ya o bile anlamlı. Ayrıca son dediklerine gelecek olursam, öyle bir kural var. KYK 2. Üniversitende kredi vermez, eğer ilkinde aldıysan. Ve senin öğrenci olmanı önemsemez. 2 yıl ertelenir buda 22 yaşıma denk gelir 1 yılda halen okuduğum için erteleme başvurusu yapabiliyorum. 23 e denk gelir. Ben şu an ki bölümümde son sınıftayım ve 25 yaşındayım. 2 yıldır biriken KYK borcum var ve vadesi geçmiş borç altında gözüküyor. Vergi dairesinden icraya gidildi. Anlayacağın yanlış biliyorsun, yaşasaydın benim durumumu o zaman bilirsin anlardın. Fakat yinede Allah ne seni nede başka hiç kimseyi bu duruma sokmasin diyorum ve sana sağlıklı mutlu günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…