Yaşımdan dolayı demişsin ama öyle bir kural yok. Örgün eğitimin bittiği zaman 2 yıl sonra başlar.
Belki linç yiyeceğim, belki haklısın veya gerçekten zor durumdasındır ama burası senin çare bulacağın yer değil. İnan daha zor durumlarda insanlar gördüm. Okuyup ailesine bakanları gördüm ve gördükçe taktir ettim. Ama burada para istemen ne bileyim yanlış gibi. Durumun okadar kötü laptop peşinde dolandırılıyorsun üstelik belediyeye gitsen bedava tablet alabilecek ken... Yaşın forumda 30 gözüküyor. Hep terstesin dostum. Hayırlı forumlar herkese
Yaşımdan dolayı demişsin ama öyle bir kural yok. Örgün eğitimin bittiği zaman 2 yıl sonra başlar.
Belki linç yiyeceğim, belki haklısın veya gerçekten zor durumdasındır ama burası senin çare bulacağın yer değil. İnan daha zor durumlarda insanlar gördüm. Okuyup ailesine bakanları gördüm ve gördükçe taktir ettim. Ama burada para istemen ne bileyim yanlış gibi. Durumun okadar kötü laptop peşinde dolandırılıyorsun üstelik belediyeye gitsen bedava tablet alabilecek ken... Yaşın forumda 30 gözüküyor. Hep terstesin dostum. Hayırlı forumlar herkese...
Dostum,