Üniversite okuldan atılma hangi durumda gerçekleşir?

Hepsine muhtemelen AKTS yetmez 1 sene uzar okulun. Disiplin cezası haricinde atılma gibi bir şey yok üniversitede.

merhaba benim alttan okulu dondurduğum için 16 tane dersim var sistem beni otomatik olarak 2.sınıfa attı benim üniversitemin sistemi öyleymiş hepsine AKTS yetmez biliyorum atılır mıyım üniversiteden alttan 16 tane derslerimden dolayı şuan 2.sınıfım

merhaba benim alttan okulu dondurduğum için 16 tane dersim var sistem beni otomatik olarak 2.sınıfa attı benim üniversitemin sistemi öyleymiş hepsine AKTS yetmez biliyorum atılır mıyım üniversiteden alttan 16 tane derslerimden dolayı şuan 2.sınıfım

Atılma olmaz eğer derslerin hepsini verirsen sadece 1 sene daha fazla okursun yani 4 yıl yerine 5 yılda biter.

azami 7 yıla kadar uzatma hakkımız varmış bu kurala uyuyor mu herkes peki yani benim için önemli olan atılmamak
7 yıl boyunca mezun olamazsan atılma olayı var fakat neredeyse her sene af çıkıyor yani benim 10 senedir üniversite okuyan tanıdıklarım var. Bu arada bu 7 yılın içinde okulu dondurma süreleri sayılmıyor yani onlar hariç.

7 yıl boyunca mezun olamazsan atılma olayı var fakat neredeyse her sene af çıkıyor yani benim 10 senedir üniversite okuyan tanıdıklarım var. Bu arada bu 7 yılın içinde okulu dondurma süreleri sayılmıyor yani onlar hariç.
ama sistem beni ikinci dönemi görmeden 2. sınıfa attı yani bu 7 yıllık süreye dahil değil mi

2.sınıfa atmasının bir önemi yok yani 1.sınıftan başlamış olsanız da aynı şey olacaktı çünkü bu sefer 4 yıl yerine 5 yıl okuyacaksınız.
yanıtınız için teşekkür ederim

2.sınıfa atmasının bir önemi yok yani 1.sınıftan başlamış olsanız da aynı şey olacaktı çünkü bu sefer 4 yıl yerine 5 yıl okuyacaksınız.
seçmeli dersler var onları seçmek zorunlu mu seçmezsek te olur mu peki

Son düzenleme:
alttan 16 tane derslerimi sınıflara bölerek te alabilir miyim örneğin 4 tanesini 2.sınıfta sınıfta diğer 4 tanesini 3.sınıfta diğer 4 tanesini 4.sınıfta geri kalanını da okulu uzatarak yapabilir miyim peki
Bölme işlemi olmaz bir senede alabileceğiniz bütün dersleri sistemden seçtirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı