Üniversite okumadan yapılabilecek meslekler

utku0707

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Okula gidemediğim için mesleki kariyerimi çok taktım. Bu yüzden sohbet etmek istedim. Sizce üniversite okumadan rahat meslekler size göre hangisi ya da var mı?

Meslek liselerinden çıkınca alınan belgeyle kendi dükkanını açabilme fırsatı vardı, bu denenebilir. Ek olarak dolu bir CV ile yetenek de varsa bir yazılımcı olarak işe başlanılabilir. Onun dışındaki birçok şey tanıdık gerektiren şey ne yazık ki.

İlgi alanlarınızı aynı zamanda mesleğiniz haline getirmek en iyisi. Söylediklerim, Türkiye için geçerli değildir. xD.

-Yazılım sektörü, kendini geliştirir ve ciddi projeler yaparsan firmaların pek diploma olayına bakacağını sanmıyorum.
-E-Ticaret
-Video Editörü, bu konuda da kendini geliştirir YouTube gibi platformlara girersen para kazanabilirsin, bir kaç arkadaşım var bu şekilde güzel para kazanan.
Tabi bu söylediklerim ha deyince olacak şeyler değil zaman ve azim gerekiyor.

Milletvekilliği veya cumhurbaşkanlığı (ciddiyim).

CB için üniversite mezunu olmak şart. Yasaya göre üniversite mezunu olmadan aday olamazsın yazıyor Allah Allah benim ne suçum var.😀

Meslek liselerinden çıkınca alınan belgeyle kendi dükkanını açabilme fırsatı vardı, bu denenebilir.

Bu zamanda dükkan açmak mantıklı bir hareket olur mu ki?

Bu zamanda dükkan açmak mantıklı bir hareket olur mu ki?

Boş kalmaktansa dükkan açardım ben olsam. Ha tabii şu anlık benim öyle bir planım yok, programlama alanında benim iş tercihlerim. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı