Üniversite okumazsam ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen o durumdayım 0'ım ve tek kurtuluşumun, tek planımın yazılım olduğunu düşünüyorum aga matematik demeyin içim daralıyor ya ne yapsam doping hafıza falan mı kullansam.

Bu şekilde düşünen bir sürü genç olduğu için yakında yazılımcılar vs. çok fazla olacak piyasada. Mecburi olarak Matematik vs. çalışmak durumundasın bence git üniye , senin açından daha hayırlı olur. En azından ileride iş bulamazsan kendine-yakınlarına karşı yüzün olmuş olur.

2 dakika kitap açmayıp çabalamadıktan sonra sayısal yapamam demek kolay. Nasıl bu kadar emin konuşuyorum çünkü geçen sene bende senin gibiydim. Şuanda işler tam tersine döndü hayallerimle birlikte. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Çalışmazsan yapamıyorum deme hakkın yok. Çalış çabala yaparsın zaten.

Aynen o durumdayım 0'ım ve tek kurtuluşumun, tek planımın yazılım olduğunu düşünüyorum aga matematik demeyin içim daralıyor ya ne yapsam doping hafıza falan mı kullansam.
İnan bana senin halinden en iyi ben ve benim gibileri anlar, lütfen ilk verdiğim tavsiyeye uy. Ne kaybedeceksin günde 3-4 saat denesen?

Bak bu benim 8. sınıf matematik notum

bu ise 10. sınıf

bu da 12. sınıf

Antrenmanlarla matematik çalışmaya 11 de başladım ondan önce matematiğim komple 8 ve 10. sınıftaki gibiydi, inan bana denemezsen pişman olursun.

Üniversite okumazsan, herkesin Üniversite mezunu olduğu bir dönemde bir Lise mezunu olarak, bugün ilk okul mezunları hangi durumdaysa o durumda olursun.

Yazılım??????
Yazılımı anlayabilecek kaç kişi var aranızda? Okumayı beceremeyen, anca PUBG oynayıp, bunu da yazılım sanır.

Yani zengin mi olur? Etrafımda çalışkan ne kadar ilkokul mezunu varsa katları var çünkü...
Eskiden okur yazar yokken, ilk okul mezunları doğrudan devlet memuru olabiliyordu. Günümüzde Lise mezunu olup ta Memur olabilen bir kişi tanıyormusun?

Askerlik görevimde Lise altı herkes Er oldu. Lise ve üstü olanlar Onbaşı veya Çavuş oldular.
Ve,
cahil kalmak bir marifet değil. Okuyabilmek asıl marifet.

Memur olup 40 yaşında zengin olan kaç kişi gördün? Hayat sadece maaşlı eleman olarak kazanılmıyor, bilgisi olan iş yapıyor.

Memur olup 40 yaşında zengin olan kaç kişi gördün? Hayat sadece maaşlı eleman olarak kazanılmıyor, bilgisi olan iş yapıyor.
Bilgisi olan iş yapıyor. Okumadan bilgi sahibi nasıl olunuyor peki?

40 yaşından sonra zengin olanların çoğu mirastan zengin olmuş kişiler. Dedelerinden kalma arsa birden Şehir ortasında kalınca, değeri artmış oluyor. Müteahit'e verip üç dört daire alıyorlar ve onları satmış oluyorlar. Çalışrak zengin olan bir İlk okul mezunu bulamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…