Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Gelecek kaygısına gerek yok hayatta bir şekilde yolunu buluyorsun şu an sadece derslerine odaklan bilgisayar mühendisliği istiyorsan şimdiden eksik konularını tamamla kesinlikle mezuna kalma hakkım var deyipte çalışmamazlık etme 1 sene kayıp çok az gibi görünsede iyi bir şey değil emin olabilirsin ben bilgisayar mühendisliği 1. sınıfım mezuna kalan arkadaşlarım okumayı falan bırakmış durumda tabii bazıları da daha iyi yerlere gelmek için mezuna bırakıyor fakat sen öyle yapma çünkü mental olarak çok fazla bitiryor zaten yolun başındasın her gün düzenli çalışma ile 3 senede çok çok iyi yerlere gelirsin çok çalışmana gerek yok düzenli çalışmak ve doğru çalışmak yeterli sana tavsiyem şu anda TYT matematik ve fende eksik konularını kapatmaya bak bol bol TYT matematik ve fen soruları çöz bu sayede 11. sınıfta TYT çalışma derdin olmayacak her gün hangi dersten ne anlatıldıysa o gün ona çalışacaksın 11. sınıfa geçtiğinde ve bol bol test çözeceksin çünkü sayısalda sadece dinlemek bir şey geliştirmiyor test çözünce konular tıkır tıkır oturuyor bunu hissedeceksin 12. sınıfta zaten pek fazla konu yok son sene denemeler çözeceksin TYT'yi ve AYT'yi tekrar edeceksin denemeler ile nerede ne eksiğin var inceleyip eksiklerini kapatacaksın dediklerimi yaparsan çok iyi bir üniversite kazanacağına inanıyorum. Bunları yapmak gözüne zor gibi gelmesin sıkılmayacak şekilde düzenli çalışırsan devamı geliyor bu yazdıklarımı dikkate al.
Ayrıca lisenin daha başından arkadaş ortamını iyi belirle arkadaş ortamı yüzünden bir anda bütün hayatın alt üst olabilir bunun örneğini yaşadım ve yaşayanları da gördüm.
Daha bu arkadaşın hangi sınava gireceği belli değil. Maarif model yüzünden neye hazırlanacaklarını da bilmiyorlar, durum kötü ne yazık ki.