Üniversite ortamı nasıl?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
İlkokulu ve ortaokulu çocukluğumuza veriyorum. Ancak liseden nefret ediyorum. Sigara içip havalı oldum zanneden mi dersin, bıçak taşıyan mafya oldum zanneden mi dersin, kendini prenses zanneden kekolarla sevgili olan kızlar mı dersin vs. vs. Kısaca saçma şeylerin yaşandığı toksik bir ergen ortamı.

Peki ya üniversite ortamı nasıl? Sandığımdan daha gıcık tipler mi var yoksa 😀? Bir de bu ortam şehirden şehre, üniversiteden üniversiteye değişiyor mu yoksa genel olarak aynı ortamlar mı?

Her türden insan var, sağcısından solcusuna homosundan heterosuna alkoliğinden otçusuna... Bir tip görürsün beynin erir bir başkasını görürsün aha benim kafa dersin. Hazırlıkta veya ilk sene sosyal etkinliklerde bir sürü insan tanırsın, bazılarıyla çok yakınlaşırsın ve bakmışsın grup olmuşsunuz. Sonrası keyifli zaten. Şehirden şehre ve üniversiteden üniversiteye de çok değişir. Hem iklim hem de insanların sosyoekonomik durumu olarak.

Şehir, üniversite ve bölüme göre çok değişik insanlar karşınıza çıkar. Sürekli aynı insanların ve kültürün olduğu nispeten az nüfuslu bir yerde yaşıyorsanız zaten bir sene gördüklerinizle şaşkına dönersiniz. Sonra alışırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı