Üniversite sınavı için evde çalışmak mı? Dershanede çalışmak mı?

yıl1984

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi aşırı kararsız kaldım. Meslek lisesinden bu sene mezun oldum ve bu yıl sınava girdim. İstediğim sonucu alamayınca bir sene daha çalışmaya karar verdim. Hedefim büyük kararlıyım yapacağıma inanıyorum fakat temelim yaşıtlarıma göre biraz zayıf. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler.
Düzenleme:Sayısaldan gireceğim.İçimde çalışma aşkı çok fazla ama büyük sorunlarımdan bir tanesi nasıl çalışırım nereden başlarım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Evde tek başına konuları hangi kaynaktan çalışacaksınız? Bence konu anlatan sağlam bir hoca olmadan bu işler zor. Bir kaç derste eksiğiniz varsa özel hoca tutarak ilerleyebilirdiniz ancak genel olarak temeliniz zayıfsa gerçekten iyi bi dersaneye gitmeniz lazım. (Dersane bile kurtarmayabilir)

Evde tek başına konuları hangi kaynaktan çalışacaksınız? Bence konu anlatan sağlam bir hoca olmadan bu işler zor. Bir kaç derste eksiğiniz varsa özel hoca tutarak ilerleyebilirdiniz ancak genel olarak temeliniz zayıfsa gerçekten iyi bi dersaneye gitmeniz lazım. (Dersane bile kurtarmayabilir)
Temelim çok zayıf değil sadece birazcık zayıf.Özel öğretmen tutma fikrine pek sıcak bakmıyorum.Daha önce sınava giren eş,dost dershaneyi zaman kaybı olarak adlandırdığı için burada sorma gereği duydum.

Temel zayıfsa temeli sağlamlaştırmak için 1 ay özel ders al sonra sıkıca çalışınca eksiklerin kesinlikle kapanır.
Sizce dershaneye gitmeye gerek yok mu? Hayatımda hiç dershaneye gitmedim başardığım ya da başaramadığım birçok şeyi kendi imkanlarımla yaptım.Ayrıca şunu merak ediyorum diyelim dershaneye kayıt oldum sonra beğenmekten vazgeçtim.Paramı kurtarabilir miyim?
Kesinlikle evde tek başına çalış (pisman olmak istemiyorsan).
Herkes evde çalışmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor.Neden evde çalışmalıyım biraz açıklar mısınız?

Sizce dershaneye gitmeye gerek yok mu? Hayatımda hiç dershaneye gitmedim başardığım ya da başaramadığım birçok şeyi kendi imkanlarımla yaptım. Ayrıca şunu merak ediyorum diyelim dershaneye kayıt oldum sonra beğenmekten vazgeçtim. Paramı kurtarabilir miyim?

Herkes evde çalışmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor. Neden evde çalışmalıyım biraz açıklar mısınız?

YouTube'da yüzlerce kanal var hangisini istiyorsan onu izlersin. Dershanede hocayı sevmezsen napacaksın? Onu bunu geçtim eve döndüğünde çok yorgun oluyorsun. Ders çalışacak ne fiziksel ne ruhsal gücün kalmıyor.

YouTube'da yüzlerce kanal var hangisini istiyorsan onu izlersin. Dershanede hocayı sevmezsen napacaksın? Onu bunu geçtim eve döndüğünde çok yorgun oluyorsun. Ders çalışacak ne fiziksel ne ruhsal gücün kalmıyor.
O kadar yoruyor mu?Mezun olduğum için daha rahat ederim diye düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı