Üniversite sınavı için plan önerisi

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. Şu anda çalışmaya başladım. Temeli olmayan birisi için bu konuyu açıyorum. Oncelikle okuldan hocalarıma danıştım. Her gün düzenli TYT AYT çalışacağım. Biyoloji için kaynak almadım onun dışında TYT için matematik fizik kimya AYT için de aynı derslerden YouTube'daki hocaların kamplarına katılıp kitap aldım. Yaklasik 2-2.5 ay sonra TYT kamplarim bitiyor. TYT kampım bittikten sonra da TYT denemelerine başlamayı düşünüyorum. AYT kampını bitirip ona da başlayacağım elbette. Yanlış düşündüğüm bir konu varsa ya da daha iyi öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı geceler.

1. Önerim 15 tatile kadar TYT'nin fişini çekip denemelerde minimum 70 net yapmaya başlaman.
2. Önerim ise 345 yayının denemelerini çözmen.
Temelim olmamasına rağmen 40-45 net yapıyorum tyt kamplarından sonra bu sayı artış gösterir mi?Ayrıca onerdiginiz yayın için teşekkürler,tyt matematik kitabını almıştım denemesini de almayı planlıyorum.

Temelim olmamasına rağmen 40-45 net yapıyorum tyt kamplarından sonra bu sayı artış gösterir mi?Ayrıca onerdiginiz yayın için teşekkürler,tyt matematik kitabını almıştım denemesini de almayı planlıyorum.
Tabii ki artış gösterir hocam benim 80k yapan arkadaşım 30, 35 netlerdeydi bu dönemde. Her şey size bağlı 1 sene çok uzun bir süre. Daha çok var deyip salmazsanız tahmin edeceğiniz üzere.

Şu güne kadar bir tane YKS taktiği denedim o da sayısal 14k yaptırdı sağ olsun, diğer arkadaşım da aynı taktikle sayısal 521.si oldu. Söylememize rağmen bizi dinlemeyen 2 arkadaşım da 50k yaptı. Uygulayıp uygulamamak size kalmış. Taktik şu:

TYT'deki bütün konuları bitirin, netleriniz 70-80 bandına çıksın, daha sonra TYT konularının suratına sınav gününe kadar bakmayacaksınız. Sadece 2 günde bir TYT denemesi çözeceksiniz o kadar. TYT'nin yüzüne bakmadığınız her salise AYT çözeceksiniz. AYT derslerini bitirdim dediğiniz anda soru zorluğunu arttıracaksınız. Ben matematikte en son TUBITAK olimpiyat sorularını çözmeye başladım zaten geçen sene açtığım Technopat konusu hala duruyor. Fiziğe ve biyolojiye de çalışsaydım ilk 2k garantiydi şahsen. Her neyse, dediğim gibi dinleyip dinlememek size kalmış.

Hocam temeli olmayan biri hangi konudan çalışmaya başlamalı bunu anlayamıyorum.
Ben kamp videolarından başladım.Kamp videolarını bitirip denemelere geçeceğim.

Tabii ki artış gösterir hocam benim 80k yapan arkadaşım 30, 35 netlerdeydi bu dönemde. Her şey size bağlı 1 sene çok uzun bir süre. Daha çok var deyip salmazsanız tahmin edeceğiniz üzere.

Yok hocam çalıştıktan sonra mesela kendimi gelistirip 60 nete kadar çıkarım ama ondan sonra hiç artmaz diye korkuyorum. Sizce 15 tatile kadar sadece TYT mi çalışayım yoksa AYT ile birlikte mi halledeyim TYT'yi? Hocalarım ikisini de beraber götür yoksa yetiştiremezsin demişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı