muhendiskedibey
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
Arkadaşlar ben bu sene üniversite sınavlarına girecem ama bu dönemin başlangıcından beri içimde sürekli bir huzursuzluk var. Sınavlara az kaldı fakat ben hala gerçekten çalışamıyorum ve bu durum beni daha çok üzüyor. Geçen üç sene de çalışkan olduğum söylenemez. Bu sene girdiğimiz YGS denemelerinden hep benzer sonuç aldım. Genelde 90 net yapıyorum ve benim için YGS-1 puanı önemli 300-330 arası yapıyorum. Diploma puanım 70 küsür bu sene son sınıf olduğumuzdan hocalar sözlüleri iyi veriyorlar sağolsunlar. Daha LYS sınavları da var onlarda ne yaparım hiç bilmiyorum. Ve bir dahaki seneyi de beklemek istemiyorum, liseden bıktım artık gerçekten... Hedef Bilg. Müh. ama ne bileyim böyle de hiç güvenemiyorum kendime. Lisenin ilk gününden itibaren çok şey oldu kendi adıma. Bu saaten sonra bir şeyler yapamaz mıyım? Aile baskısı da var özellikle de babamdan ötürü ve babam beni anlayamıyor desem yalan olmaz. Yani diyeceksiniz bu kadar derdin var bir psikoloğa git diye, haklısınız ama nedense gidemiyorum. Ben de en azından içim biraz olsun rahatlasın diye sizlere danışmak istedim. Lütfen bana bir akıl fikir verin. Normal bir üniversiteye gitmek çok mu kötü olur benim için, önemli olan kendini geliştirmek değil mi? Yazı iple çekiyorum şu sınavlar bitse de rahatlasam diye fakat asıl huzursuzluk o zaman başlayacak diye korkuyorum. Ve şu ayrıntıları da sizlerle paylaşmamda bir sakınca görmüyorum:
Sadece bu sene hariç, geçen üç senede de sınıfta dersin ortasında bayıldım ve bu bayılmalarda uyandığımda buz gibi terlemiş ve tenimin rengi atmış olarak görmüş arkadaşlarım. Bedensel olarak bir sağlık sorunu yok şükür. Ve bu bayılmalar hep aynı zaman diliminde gerçekleşti, 1.dönemin ilk sınavları açıklandığında...
Ayrıca parmaklarımı soyuyorum ve bu nedense hoşuma gidiyor. Bu olayda liseden itibaren başladı küçükken böyle bir şey yoktu. Kanayıp acıyana kadar soyuyorum hemde, kendimi durduramıyorum.
Ve inanır mısınız, bu durumumu hiçbir zaman, hiç kimseye gerçekten söyleyemedim. Hep geçiştirdim, bir şey olmamış, olmuyormuş gibi davrandım. Yazın yeni bir sayfa açmak istiyorum, o yüzden bana bir yol gösterin lütfen...
Sadece bu sene hariç, geçen üç senede de sınıfta dersin ortasında bayıldım ve bu bayılmalarda uyandığımda buz gibi terlemiş ve tenimin rengi atmış olarak görmüş arkadaşlarım. Bedensel olarak bir sağlık sorunu yok şükür. Ve bu bayılmalar hep aynı zaman diliminde gerçekleşti, 1.dönemin ilk sınavları açıklandığında...
Ayrıca parmaklarımı soyuyorum ve bu nedense hoşuma gidiyor. Bu olayda liseden itibaren başladı küçükken böyle bir şey yoktu. Kanayıp acıyana kadar soyuyorum hemde, kendimi durduramıyorum.
Ve inanır mısınız, bu durumumu hiçbir zaman, hiç kimseye gerçekten söyleyemedim. Hep geçiştirdim, bir şey olmamış, olmuyormuş gibi davrandım. Yazın yeni bir sayfa açmak istiyorum, o yüzden bana bir yol gösterin lütfen...