SDemirwillLUForever
Decapat
Daha fazla
Dil bölümünden giriyorum. TYT konularının hepsini yazmak, öğrenmek imkansız geliyor. Ailem günde en az 10 saat diyerek beni şartlamaya çalışıyorlar. Geçen sene hiç çalışmadan girdiğimi bilmelerine rağmen "ortalama" çalışma ile ne yaptın gördük diyorlar. Biliyorum çalışmam gerektiğini ama vücudumu ayık tutamıyorum yani. Peş peşe 3 saatten sonra gözlerime ağırlık çöküyor. 10 dk ara vermemi istiyorlar ancak 10 dakika sonrası gene peş peşe çalışmam lazım. Kahve içiyorum o yüzden. Şimdi bugün itibari ile günde en az 10 saat sınırını ciddiye alacaklar. Normalde 3-4 saat minimum idi. YDT konularım iyi gene ama TYT yüzlerce konu var. Hepsine bakmam şart mıdır? YDT sınavında şu cümle tamamlamalar ve metin sorularında takılıyorum yalnızca. TYT için temel olan paragraftır, okumadır... İngilizce içinse kelime, reading ve grammar gibi şeyleri yapıyorum. Ama TYT dediğim gibi eksik. 9 ve 10. sınıfım pandemi sebebiyle eridi. Bir de ne yaparsam yapayım ilerleme yok gibi hissediyorum. Deneme çözmüyorum şu aralar çok ondan mı bilmiyorum ama ilerleme hissedemiyorum. Uzun tuttuğum için özür dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: