Üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum ama zamanım kısıtlı

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.12. sınıf öğrencisiyim ve bu sene sınava gireceğim. Üniversite hedefim var ve bunun için çabalamak istiyorum. Kısaca söylemek istiyorum, temelim yok. Her şeye sıfırdan başlayacağım. Hedefim AYT, bilgisayar mühendisliği istiyorum. Şu anda meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum ve bunun üzerine staj yapmaktayım.
1 haftam şöyle geçiyor.
Pazartesi-salı günleri okula gidiyorum 5 de evde oluyorum. 1 saat spora gidiyorum. 6 da boş oluyorum.
Çarşamba-perşembe-cuma staja gidiyorum 7 de evde oluyorum. 1 saat spora gidiyorum. 8 de boş oluyorum.
Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. YouTube üzerinden videolar izleyerek ilerlemeyi düşünüyorum. Belirli hocalar var YouTube'da onların kitaplarını alıp konu anlatımı izledikten sonra yapabilirim diye düşünüyorum. Şu an sayısala ağırlık vermek istiyorum. Ama nasıl başlayacağım bilmiyorum. TYT temeli atmalı mıyım yoksa direkt AYT'ye mi giriş yapmalıyım? Kafam bu konuda çok karışıyor. Bir süre TYT ile başlayıp sonra AYT'ye mi başlamalıyım? Yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim. Söyleceğiniz her şey benim için çok önemli :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı