Üniversite ve bölüm önerisi

TheSecra

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
inter core i5 10. nesil
16gb ram
250ssd 250hdd
gtx 1650 ekran kartı
(monster abra a5 laptop)
Bu siralamalar ile en iyi okunacak bolumler ve universiteler ve bölümlerden sosyal bilgiler ogretmenligi ile Türk Dili ve Edebiyatı olabilir mi?

Kesinlikle Sosyal Bilgiler Öğretmenliği veya Türk Dili ve Edebiyatı yazma. İşsizliğin en yüksek olduğu iki bölüme bakmışsın, bunları yazacağına mezuna kal çok daha hayırlı olur.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü öneririm kesinlikle.

yazdığın iki bölümünde atama sayılarına bir bak. en düşük sayılar onlar da. her sene on binlerce mezun verip sadece bir kaç tanesi atanabiliyor. boşu boşuna üniversite okumayın lütfen.

Zaten 1 sene mezuna kaldim netlerim gecen seneden daha iyi ama siralamam neredeyse ayni geldi.
Ayrica dusuncem 4 yillik bir bolum bitirip polislige gecmek.
Bolu'mun iyi olmasi lazim ki polislik olmazsa bolumden de ilerliyebilmeylim.
Gastronomi demis arkadas olabilti diye dusunuyorum.
Ya da Kıbrıs'ta turkce ogretmenligi de olabilir atanasiya kadar ozel de veya dershanede calisabilirim.

Bu puanla da polisliğe başvurabilirsin ama bir bölümlere bakayım, 2 mi 4 yıllık mı seçeceksin?

Sigortacılık, gastronomi, maliye, Uluslararası ticaret ve lojistik, işletme, ekonomi, finans ve bankacılık, denizcilik ile ilgili bölümler, iş sağlığı ve güvenliği yazılabilir. İngilizce okuman da avantaj olur bunları.

Turizm işletmeciliği de yazabilirsin sadece lisans diploması gerekliyse polislik için, rahat ve eğlenceli geçer. Gastronomi de buna dahil.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim olabilir arti olorak radyoloji bölümü hakkinda ne dusunuyorsunuz.

Radyoloji işinde radyasyona çok maruz kalıyorsun, bir TikTok videosunda bu işi yapan biri anlatıyordu. Radyasyona maruz kalındığı için uzun süreli izin hakları oluyor sağlık dolayısıyla.

Ben saglik konusunu pek umursamiyorum
O yuzden is sartlari bence gayet iyi ayrica turkce ogretmenligi ilgilmi cekiyor
Sizce okumali miyim atanamasam bile atanasiya kadar ozel ders ve dershanelerde is bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…