Üniversite ve bölüm önerisi

Reis YÖK Atlas'tan bölümü sec oradan 580k ustu siralamadan alan saglik bolumlerini yaz tibbi sekreterlik anatesi radyolji vs.

Sıralamamın yetmediğini ne kadar farkla yazayım sizce yani benden 30 40 50 bin daha iyi alan yerleri de yazayım mı?

Bayağı bir yazma hakkin var senin siralamandan 20-30k iyisinden basla sonralra dogru 650klarda da yazabilirsin.

Hem ben hem de arkadas icin en iyi saglik bolumlerini soyler misiniz?
Dostum ben 2 aydır sabah akşam sürekli araştırıyorum. Bizim yaptığımız sıralamaya İlk ve acil yardım gelmiyor tıbbi görüntüleme teknikleri gelmiyor. Tıbbi laboratuvar teknikleri, ameliyathane hizmetleri, diyaliz, yaşlı bakımı, odyometri filan geliyor çoğu yerde ama bu bölümlerin de atamasına bakınca her hastane 1 tane almış ve mezunu zaten çok fazla. Ben bu bölümlerin bazılarını gelirse iyi olur diyerekten sıralamamın altındakinden sıralamamın yettiğine doğru yazacaktım ama kontenjanlar 20-25 kişi azaltıldı şimdi bilgisayar programcılığı yazmayı düşünüyorum. Ön lisans sağlıkla ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba @TheSecra. Eğer Sözel bir bölüm tercih etmek istiyorsanız Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Gazetecilik, Trakya Üniversitesi İletişim ve Tasarımı, Mersin Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema, ve Süleyman Demirel Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı gelme ihtimali olan yerlerden bazılarına örnektir.

Merhaba @TheSecra. Eğer sözel bir bölüm tercih etmek istiyorsanız Aydın Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik, Trakya Üniversitesi İletişim ve Tasarımı, Mersin Üniversitesi radyo, televizyon ve sinema, ve Süleyman Demirel Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı gelme ihtimali olan yerlerden bazılarına örnektir.

Teşekkür ederim bu bolumler ozel sektorde is imkani sunuyor is bulabilme olasiligim nedir acaba?

Dostum ben 2 aydır sabah akşam sürekli araştırıyorum. Bizim yaptığımız sıralamaya ilk ve acil yardım gelmiyor tıbbi görüntüleme teknikleri gelmiyor. Tıbbi laboratuvar teknikleri, ameliyathane hizmetleri, diyaliz, yaşlı bakımı, odyometri filan geliyor çoğu yerde ama bu bölümlerin de atamasına bakınca her hastane 1 tane almış ve mezunu zaten çok fazla. Ben bu bölümlerin bazılarını gelirse iyi olur diyerekten sıralamamın altındakinden sıralamamın yettiğine doğru yazacaktım ama kontenjanlar 20-25 kişi azaltıldı şimdi bilgisayar programcılığı yazmayı düşünüyorum. Ön lisans sağlıkla ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Giresun ilk ve acil yarim geliyor aslinda baska sehileree de var ama hepsi dogu sehirleri 2 yil orada gecmez Giresun okey gibi yarin bir dershanenin rehberlik hocasindan randevu aldim edindigim bilgileri buraya da yazarim.

Teşekkür ederim. Bu bölümler Özel Sektörde iş imkânı sunuyor. İş bulabilme olasılığım nedir acaba?
Rica ederim. Bahsettiğim bölümlerden Gazetecilik bölümünün iş imkânı bahsettiğim diğer bölümlere göre daha düşük ama okuması kolay olduğu için Gazetecilik bölümüne bir miktar yakın sayılabilecek diğer alanlarla da ilgilenmek mümkün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00