Üniversite ve bölüm önerisi

Ben saglik konusunu pek umursamiyorum
O yuzden is sartlari bence gayet iyi ayrica turkce ogretmenligi ilgilmi cekiyor
Sizce okumali miyim atanamasam bile atanasiya kadar ozel ders ve dershanelerde is bulabilirim.

Türkçe Öğretmenliği’nin de ataması az. Sözelciysen Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü haricinde ataması iyi başka hiçbir öğretmenlik bölümü yok. Sıralaman da Özel Eğitim Öğretmenliği için çok düşük kalıyor. Amacın atanmak ise 2 yıllık sağlık bölümlerine bak.

Eğer sözelden tercih yapacağım diyorsan yok sosyal bilgiler, edebiyat, tarih, coğrafya, türkçe gibi öğretmenliklerle ancak 4 yıl işsizliği ötelersin, başka bir işe yaramaz. Bu sıralamaya sözelde tek iyi seçene var, o da Gastronomi.

Türkçe Öğretmenliği'nin de ataması az. Sözelciysen Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü haricinde ataması iyi başka hiçbir öğretmenlik bölümü yok. Sıralaman da Özel Eğitim Öğretmenliği için çok düşük kalıyor. Amacın atanmak ise 2 yıllık sağlık bölümlerine bak.

Eğer sözelden tercih yapacağım diyorsan yok sosyal bilgiler, edebiyat, tarih, Coğrafya, Türkçe gibi öğretmenliklerle ancak 4 yıl işsizliği ötelersin, başka bir işe yaramaz. Bu sıralamaya sözelde tek iyi seçene var, o da gastronomi.

2 yillik saglik hakkinda ne dusunuyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı