spartacus51
Kilopat
Evet kesinlikle katılıyorum, şarkılardan öğrenilenler baya kalıcı olabiliyor.Şarkıdan öğrenilenler aşırı kalıcı oluyor.
sabah expect' in beklemek ve regret 'ın pişmanlık olduğunu şarkıdan öğrendim hala aklımda.
Evet kesinlikle katılıyorum, şarkılardan öğrenilenler baya kalıcı olabiliyor.Şarkıdan öğrenilenler aşırı kalıcı oluyor.
sabah expect' in beklemek ve regret 'ın pişmanlık olduğunu şarkıdan öğrendim hala aklımda.
Merhabalar ben bilgisayar müh 1.sınıf öğrencisiyim hazırlığı pandemiden dolayı atladım biraz pişman oldum ama İngilizceyi kendimde iyi bir seviyeye getirebileceğimi düşünüyorum.
Benim sorum şu birçok yazı okudum kimisi dizi izle kimisi diyor mobil appler kullan kimisi diyor ing-Türkçe sözlük kullanma ing-ing sözlük kullan benim A2 düzeyinde bir İngilizcem var amacım ise okuduğum duyduğum her şeyi anlayabilmek speaking şu an için 2.planda kaynaklar videolar vs hep İngilizce dil barajını aşmak istiyorum sistemli bir çalışmaya ihtiyacım var gramerden ziyade kelime eksiğim var bana ne tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için artık bu dil barajından sıkıldım ing eğitimleri PDF'leri rahat bir şekilde takip edebilmek istiyorum.
İlk öncellikle ana dilinizi düzeltmenizi tavsiye ederim.
Düzgün yazmaya çabalamadım açıkçası sormak istediğim şeyin anlaşıldığını düşünüyorum.İlk öncellikle ana dilinizi düzeltmenizi tavsiye ederim.
Düzgün yazmaya çabalamadım açıkçası sormak istediğim şeyin anlaşıldığını düşünüyorum.
Akademik bir yazı hazırlamaya çalışmıyorum .Çok özenecek vaktim yok maalesef ama sizin boş vaktiniz fazla sanırım.Bu arada "saygıyı da" olması gerekiyor alt kısımdan nokta ve büyük harfi seçip düzelte basmanız özendiğiniz anlamına gelmiyor iyi akşamlar dilerim.Yazınıza özen göstermeniz, bize duyduğunuz saygıda gösterir. Sizin için okunacak, noktalama işaretlerine uyacak ve anlam bütünlü oluşturacak şekilde yazmaya çalışan arkadaşlar var. Bu bir görgü kuralıdır, bilmenizi istedim sadece. Teşekkür ederim.
Akademik bir yazı hazırlamaya çalışmıyorum. Çok özenecek vaktim yok maalesef ama sizin boş vaktiniz fazla sanırım. Bu arada "saygıyı da" olması gerekiyor alt kısımdan nokta ve büyük harfi seçip düzelte basmanız özendiğiniz anlamına gelmiyor iyi akşamlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.