Üniversite ve oyun için dizüstü bilgisayar

Makaleler
4
Yer
Denizli
Selamlar, arkadaşım bir dahaki seneye üniversiteye başlayacak. Kendisi oyun da oynuyor.
İsteklerimiz:
  • Isınma sorunu olmayacak.
  • 6000 TL altında olacak.
  • 3-4 sene götürecek.
  • 3-4 sene içerisindeki AAA oyunları en düşük grafikte kasmadan oynatabilecek.
  • Işlemcisi 5. nesil ve üstü olacak.
  • 750 GB veya üstü depolama olacak.
  • SSD olmasa da olur.
Söyleyeceklerim bu kadar. Bütçe 6000 TL. Önerileriniz bekliyorum.
Önerileriniz için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi bilgisayar kendinin araştırıp topladığın bilgisayardır! Sana bunun gibi bir sürü örnek sunabilirim şu olsun bu olsun şu parçaları al derim ama yarın içine sinmez geri dönüş yaparsın bana.

Selamlar, arkadaşım bir dahaki seneye üniversiteye başlayacak. Kendisi oyun da oynuyor.
İsteklerimiz:
  • Isınma sorunu olmayacak.
  • 6000 TL altında olacak.
  • 3-4 sene götürecek.
  • 3-4 sene içerisindeki AAA oyunları en düşük grafikte kasmadan oynatabilecek.
  • Işlemcisi 5. nesil ve üstü olacak.
  • 750 GB veya üstü depolama olacak.
  • SSD olmasa da olur.
Söyleyeceklerim bu kadar. Bütçe 6000 TL. Önerileriniz bekliyorum.
Önerileriniz için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Şu iki modelden biri tercih edilebilir. 750GB depolama olması için SSD diskin üzerine bir de HDD koymak gerekiyor ki bu da fiyatı biraz arttırıyor. 512GB yeterli gelirse 2. sistem iyidir. Şimdilik idare ederim birkaç ay sonra SSD diske ek HDD de eklerim derse ikisi de alınabilir.

Bu arada laptop fiyatları ne ara bu kadar arttı 😀

Son düzenleme:
Sana önerim mutlaka SSD olsun. Özellikle Windows 10 kullanmayı planlıyorsan. Bilgisayar olarak ASUS TUF Gaming serisine bakabilirsiniz? 6000 TL bandında ürünleri var. Acer Nitro alırken dikkat edin alanlardan bazıları ısınma sorunu yaşadığını söylemişti ama şu anki yeni kasalarında düzeltmiş olabilirler. Bir de arkadaşınız yapabiliyorsa bilgisayarı görsün ellesin kurcalasın. İnternet'ten bakmakla gerçekte bakmak arasında büyük fark var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı