Üniversite' ye Geçmek

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.496
Üniversitede bilgisayar bölümü seçeyim falan dedim ama pek parası yok gibi. Elektrikte biraz zor ve tehlikeli. Seviyorum da bu işi ama bir türlü karar veremedim.Seneye staj var bakalım o zaman karar vereceğim.

@Silinen üye Hocam sana özet geçiyim ünüversite'yi 4 yıl okuyup bitirsin çok rahat müdür olabilirsin en kötü ismini kullanıp para kazanabilirsin. Hiç bir şey bilmesen bile müdür olup para kazanabilirsin :)

Arkadaşlar fazla para odaklı düşünmüyor musunuz? Üniversiteyi 4 yıl okuduktan sonra nasıl kolayca müdür olacak anlamadım. Sonuçta 4 yıl üniversite okuyan herkes olamıyor. Hiçbir şey bilmesen de müdür olup para kazanabilirsin tavsiyesi de iyi bir tavsiye olmasa gerek.

Şu konuyu baştan sona okudum ve şoka girdim. Arkadaşlar çok mu kolay öyle kapağı atayım bir yere sonra müdür olurum filan falan. Bir kere çalışmadan hiçbir şey olmuyor bunu biliyorsunuz değil mi. Kolay yoldan otura otura da para kazanırsınız ama içiniz rahat olur mu onu bilemem. Sınava giremem korkarım da ne? 2 milyon kişi giriyor sınava, eğer düzenli çalışırsan korkacak hiçbir neden yok, bazı şeyler için fedakarlık gerekir, hele ki Türkiye gibi bir yerde torpilsiz iş yapacaksanız 1 yılınızı paşa paşa feda edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı