Üniversitede Bölüm Seçimi

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 959
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl üniversitede bölüm seçeceğim. Seçeceğim bölümler muhasebe ve finans, gıda mühendisliği. Bunları düşünüyorum. Sizce hangisine gitmeliyim ve ayrıca bu bölümlerden işsiz kalır mıyım ve ikinci öğrenim olanına gideceğim. Akşam eğitimi. Sizce mantıklı mı? Lütfen yardımcı olun ?

Sektörler gayet güzel geleceği var , fakat 2.öğretime dikkat et laylay loma gelirsen çok fena çuvallarsın bölümlerin önü açık ama sakın hafife alma aksi taktirde işler ters gidebilir.

Herkesin öğrenme kapasitesi ve dikkat değerleri farklılık gösterir, ikinci öğretim geç saatlere kaldığı için gerçekten yorucu oluyor ve okuldan tam bir verim alınmıyor biraz puanları düşük olduğu için seçilebilir ama bana göre değil.Erken saatlerde dersler çok daha verimli oluyor ama o senin planın yani sabah doya doya uyumakta var , akşamlarını feda ederek bir sosyal aktivitelerini feda etmek de var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı