Çözüldü Üniversitede devamsızlıktan kalmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar on lisans bir bölümü yazacağım sırf merkezi alimdan girmek icin. Ama okula gidemem zaten universite mezunuyum. Gidecegim okul 2 yıllık. Acaba devam zorunluluğu olsa bile sadece vize ve finallere girsem. Veya 1. sene full kalsam 2. sene illaki 1. seneyi de alın derlerse 1. senenin tüm derslerini alttan alsam olur mu? Yani okul cok uzak gitmesem sadece vize ve finallere girsem çünkü qöf de bu bölüm yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bölümde devam zorunluluğu varsa kalırsınız. Dersten bırakmak ya da bırakmamak da ilgili akademisyenin inisiyatifine kalır da hiçbir akademisyenin, tanımadığı bir öğrenci için o sorumluluğu almak isteyeceğini şahsen düşünmüyorum.
Bölümde devam zorunluluğu varsa kalırsınız. Dersten bırakmak ya da bırakmamak da ilgili akademisyenin inisiyatifine kalır da hiçbir akademisyenin, tanımadığı bir öğrenci için o sorumluluğu almak isteyeceğini şahsen düşünmüyorum.

Çözüm
Hocam hocalara durumu izah etsem devam zorunluluğu olmasina rağmen sadece vize ve finallere gelsem?

@Hasan Futbol, hocadan hocaya göre değişir de kabul etmeyecek hoca da çıkabilir, bunu da göz önünde bulundurmanız gerekir. Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı