Üniversitede laptop şart mı?

Bumin7

Hectopat
Arkadaşlar evime yakın bir yerde üniversiteye gideceğim. Yani kendi evime gelip gideceğim. Ve bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu masaüstü mü karar veremedim. Açıkçası her zaman masaüstü tercihimdir. Ama bilgisayarı taşımam gerekecek mi ondan emin değilim. Sizce üniversiteye giden biri için bölüm bu arada mühendislik üzerine kimya mühendisliği. Ve sürekli evime gideceğim için sizce laptop şart mı, lazım olur mu hiç? Yoksa masaüstüne yöneleceğim direk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar programlama dersinde bile üniversitedki bilgisayarlarla gideriyorsun ihtiyacını. Ünivesitede ders aralarında kafede falan video izlerim dersen ona lazım olur veya derste okuldaki masaüsünü kullanmayıp verilerim kendi PC'mde olsun diyorsan öyle yaparsın ama bilgisayarsız okunuyor.

Evimde, iki tane üniversite okuyan kardeşim var. Kesinlikle gerekli.
Ağabeyim, mühendis. Zaten, ihtiyacı oluyor.

Ablam ise PDR okuyor lâkin yine de sunu, yazı vb. işleri olabiliyor. Bu sebeplen, mesleğinize göre tabii, gereklidir.

Son düzenleme:
Bence gerekli değil. Zaten bilgisayar gerektiren her ders üniversitesinin bilgisayar laboratuarında işleniyor. Ödev hazırlayın ders arasında falan diyorsan onun içinde çoğunlukla genel kullanım içinde her zaman kullanabilceğin bilgisayarlar oluyor. Ben inşaat okudum laptopum vardı çizim derslerim filan oldu ama hiç bilgisayarımı götürme gereği duymadım. Bence ihtiyacın olan tek şey büyük kapasiteli ve hızlı bir usb bellek.

Arkadaşlar evime yakın bir yerde üniversiteye gideceğim. Yani kendi evime gelip gideceğim. Ve bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu masaüstü mü karar veremedim. Açıkçası her zaman masaüstü tercihimdir. Ama bilgisayarı taşımam gerekecek mi ondan emin değilim. Sizce üniversiteye giden biri için bölüm bu arada mühendislik üzerine kimya mühendisliği. Ve sürekli evime gideceğim için sizce laptop şart mı, lazım olur mu hiç? Yoksa masaüstüne yöneleceğim direk.
Aslında laptop şart değil. Üniversiteye giden çoğu kişinin laptop seçmesinin temel sebebi taşınabilir olması diye tahmin ediyorum. Karar size kalmış. Eğer diyorsanız ben hem evde kullanırım hemde okulda laptop. Ama gerek yok diyorsanız desktop.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı