Üniversitede nasıl sınıfta kalınır?

emirdzeko

Picopat
Daha fazla  
Merhaba DEÜ'de okuyorum 1. sınıf öğrencisiyim, ilk dönem finallerinde bitmesiyle not ortalamam düşük kaldı. Zannediyorsam 1.70 ile 1.85 arasında bir şey gelecek. Kaldığım bir ders var, bunun dışında hepsinden başarılı geçtim.
Bu konularla ilgili detaylı bilgi verilmiyor. Ben şimdi kaldım mı yoksa başka ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba DEÜ'de okuyorum 1. sınıf öğrencisiyim, ilk dönem finallerinde bitmesiyle not ortalamam düşük kaldı. Zannediyorsam 1.70 ile 1.85 arasında bir şey gelecek. Kaldığım bir ders var, bunun dışında hepsinden başarılı geçtim.
Bu konularla ilgili detaylı bilgi verilmiyor. Ben şimdi kaldım mı yoksa başka ne yapabilirim?
Üniversitere kalma yok. En fazla dönemin uzar. Derslerden kalabilirsin onları eğer varsa yaz okulunda yoksa ise seneye veriyorsun zaten. Önemli olan 240akts toplayabilmek.

Üniversite de kalma yok, kaldığın dersi daha sonra alttan alırsın okul uzar sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı