Üniversitede ne yapılır?

Yok be hocam bizimkiler burnumuzdan getiriyorlar kafanı sıraya koymayı bırak ayakta bile gözlerini kapatsan çemkiriyorlar.

Bende senin gibi biriyim ama üniversite de öyle olmuyor her türlü herkesle bir muhabbete giriyorsun asla yalnız kalmazsın Hele bir de ailenin arabası varsa herkes peşinde ama onlara pek yüz verme.

Bize giderken kimse söylemedi acı bir şekilde kendimiz tecribe ettik.😀
Hocam şahsen yalnızlık iyidir. İnek öğrenci diye tabir edilen kişilerle arkadaşlık kurup birbirimize notlar paylaşalım yeter bana. İnsanlarla çok da samimi olmaya gerek yok. Onlarla takılsam yeter bana ünide.

Hocam seneye bende YKS'ye gireceğim. Anlattıklarınızın haricinde tecrübeleriniz var mı? Anlatır mısınız?

Yok be hocam bizimkiler burnumuzdan getiriyorlar kafanı sıraya koymayı bırak ayakta bile gözlerini kapatsan çemkiriyorlar.

Bende senin gibi biriyim ama üniversite de öyle olmuyor her türlü herkesle bir muhabbete giriyorsun asla yalnız kalmazsın Hele bir de ailenin arabası varsa herkes peşinde ama onlara pek yüz verme.

Yok be araba ne arasın. En azından öyle insanlar başından gelmemiş olur.😁 Arkadaş konusunda da eğer kafa dengi birini bulursam sorun yok da herkesle konuşamıyorum. Çok fazla insan boğuyor beni.

En önemli şeyi unutmuşum kendi bölümünün bir üst sınıflarından birileriyle tanış geçen senenin sınav sorularını verirler.

En önemli şeyi unutmuşum kendi bölümünün bir üst sınıflarından birileriyle tanış geçen senenin sınav sorularını verirler.
Her sene aynı sorular mı soruluyor?

O normal. Senin anlayıp anlamaman umurunda değildir. Hocanın kapısında sürünmemek için dinleyeceksin.
Niye böyleler peki? İyi bir eğitimcinin öğrencilerini düşünmesi gerek. Neden ben dersimi anlatır gerisine karışmam kafasındalar?

Her sene aynı sorular mı soruluyor?

Niye böyleler peki? İyi bir eğitimcinin öğrencilerini düşünmesi gerek. Neden ben dersimi anlatır gerisine karışmam kafasındalar?
Yükseköğretim kurumlarında öyle. Ortaöğretim ve İlköğretim kurumlarında ki gibi "Eğitim - Öğretim" yoktur. Sadece "Öğretim" vardır.

Sonra ülke neden gelişmiyor. Umarım bu bir gün değişir.
Aslında mantıklı bir hamle. Sonuçta insanın eğitimi 12. sınıfa kadar bitmesi gerek. Gerek aileden gerek okul ortamından vs. normali, işin teorisi böyledir. Ama bu Türkiye'de böyle işlemiyor maalesef. Çin, Japonya, Güney Kore gibi ülkeler bu eğitim konusunda top seviyedeler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı